چاپ
مشاهده در قالب PDF

قلیله تعداد بازدید:631

تولیدات ویژه وب سایت - خانواده

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 

این غذا حاوی فیبر ، آهن، پروتئین ، پتاسیم ، ویتامین A,B1به مقدار بسیار بوده برای افراد دچار کم خونی توصیه می شود .

مواد لازم                                   میزان

اسفناج                                      800 گرم

عدس                               100 گرم

باقلا                                 50  "

روغن                               20   "

پیاز                                  100  "

سیر                                50  "

آلوخشک                           50  "

نمک                                10 گرم

آب                                   نیم لیتر

 

طرز تهیه :

1 – پیاز و سیر خرد شده را تفت می دهند .

2 – اسفناج را خوب خرد کرده به مواد اضافه می کنند .

3 – بعد از گرفته شدن آب اسفناج ، عدس ، باقلا و آلوچه خشک را به مواد اضافه می کنند .

4 – مقداری آب و نمک به خورش قلیله اضافه می کنند .

5- مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم مدت زمان پخت این غذاست .

خواص درمانی قلیله :

این غذا از نظر ارزش غذایی ، مجموعه کاملی از مواد مغذی است و به علت عدم استفاده از پروتئین های حیوانی که حاوی کلسترول و چربی هستند برای تمامی گروههای سنی مخصوصا سالمندان مفید است . این غذا حاوی فیبر ، آهن، پروتئین ، پتاسیم ، ویتامین A,B1به مقدار بسیار بوده برای افراد دچار کم خونی توصیه می شود .

 

Ingredients                                      Amount

Spinach                                     800 gr.

Lentil                                        100 gr.

Broad Bean                                50   gr.

Onion                                      100 gr.

Garlic                                        50  gr.

Dried prune                               50  gr.

Water                                        0.5 Lit.

Oil                                            20  gr.

Salt                                           10  gr.

 

Recipes:

1-   Chop and fry the onion and garlic.

2-   Chop the spinach and add it to the pot.

3-   Add the lentil, broad bean and dried prune to the pot after the water evaporates.

4-   Add some water and salt to the pot and stir the content.

5-   Your food, Ghalileh, will be ready after 45 minutes.

 

This local dish is very rich in nutritious materials such as proteins, fiber, iron, potassium, and vitamins. It is good for old people and those suffering from anemia as well.


کلمات کلیدی:قلیله مواد مغذی پروتئین حیوانی کلسترول چربی سالمندان فیبر آهن پروتئین پتاسیم ویتامین ها کم خونی Ghalileh

مطالب مرتبط

معرفی به دوستان

نوشتن دیدگاه (Add comment)


تصویر امنیتی (CAPTCHA)
تصویر امنیتی جدید (Refresh CAPTCHA)