چاپ
مشاهده در قالب PDF

پیاز نون تعداد بازدید:616

تولیدات ویژه وب سایت - خانواده

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 

ساختار : کودک، زن و خانواده    موضوع : آشپزی و غذاهای محلی

این نوع نان به دلیل وجود پیاز در آن ، خاصیت ضدعفونی دارد و از بروز بسیاری از بیماری ها به دلیل وجود پیاز می تواند پیشگیری کند . البته این نوع نان افرادی که دچار سوء هاضمه اند، مناسب نیست .

مواد لازم                         میزان

آرد گندم                            500 گرم

روغن                               10  "

مایه خمیر                         5  "

پیاز                                  200 "

نمک                                10  "

آب                                   200 میلی لیتر

 

طرز تهیه :

1 – آرد را با آب و مایه خمیر که نیم ساعت در آب پف کرده باشد مخلوط کرده ورز می دهند .

2 – خمیر را به مدت 2 ساعت در مکانی با گرمای ملایم گذاشته رویش را می پوشانند تا خمیر ور بیاید .

3 – پیاز را در روغن سرخ می کنند .

4 – خمیر را با وردنه پهن کرده و پیاز داغ را در وسط آن ریخته خمیر را تا می زنند یا لوله می کنند .

5 – ماهی تابه را با روغن چرب کرده و خمیر آماده شده را در آن می گذارند تا با حرارت بسیار ملایم پخته شود .

6 – پیاز نون بعد از مدت 45 دقیقه آماده است .

 

خواص درمانی پیازنون:این نوع نان به دلیل وجود پیاز در آن ، خاصیت ضدعفونی دارد و از بروز بسیاری از بیماری ها به دلیل وجود پیاز می تواند پیشگیری کند . البته این نوع نان افرادی که دچار سوء هاضمه اند، مناسب نیست .

 

 

Ingredients                                      Amount

Wheat flour                                500 gr.

Yeast                                         5 gr.

Oil                                           10 gr.

Onion                                                  200  gr.

Salt                                           10 gr.

Water                                        200 ml.

Recipe:

1-   Make dough from the wheat flour, yeast, water, and butter.

2-   Leave the dough to puff enough.

3-   Fry the onion in the pan.

4-   Cut the dough into slices and flatten them.

5-   Insert the fried onion inside the slices and roll them.

6-   Put the rolls into the pan and fry them with mild flames.

7-   Your local bread, Piaz Noon, will be ready in 45 minutes.

 

The traditional bread of Piaz Noon is rich in protein and minerals. It is also a good disinfectant for the body because of having onion.


کلمات کلیدی:پیاز نون نون نون با پیاز پیاز نان ضدعفونی کننده سوء هاضمه نون محلی مازندران Piaz Noon

مطالب مرتبط

معرفی به دوستان

نوشتن دیدگاه (Add comment)


تصویر امنیتی (CAPTCHA)
تصویر امنیتی جدید (Refresh CAPTCHA)