چاپ
مشاهده در قالب PDF

بادنجون زالک تعداد بازدید:1178

تولیدات ویژه وب سایت - خانواده

میانگین امتیار کاربران: / 1
ضعیفعالی 

بادنجون زالک که با سرکه انجیر تهیه می شود . به بیماران مبتلا به یبوست توصیه می شود .

مواد لازم :    میزان
بادمجان          500 گرم
جعفری     50  "
گشنیز     100 "
زولنگ     50 "
پونه     30 "
سیر     50 "
فلفل قرمز    10 "
نمک     10 "
سرکه انجیر    یک لیتر

طرز تهیه :
1 – سبزی ها را خرد کرده با نمک و فلفل قرمز تند مخلوط می کنند .
2 – بادمجان را با 2 لیوان آب و سرکه پخته خشک می کنند .
3 – سبزی ها را در شکم بادمجان ریخته در سرکه انجیر می خوابانند .
4 – بادمجون زالک بسته به مقدار پخت بادمجان ، می تواند یک ماه تا یک سال ، برای خوردن آماده شود .
خواص درمانی بادنجون زالک :
بادنجون زالک که با سرکه انجیر تهیه می شود . به بیماران مبتلا به یبوست توصیه می شود . در این ترشی از سبزی هایی مانند پونه ، سیر و دیگر سبزی های معطر استفاده شده ، که برای ضدعفونی کردن روده و افرادی که دچار فشار خون بالا هستند ، مفید است . البته این ترشی برای افرادی که از بیماری معده رنج می برند ، مناسب نیست .

Ingredients      Amount
Eggplant    500 gr.
Parsley    50 gr.
Coriander     100 gr.
Pennyroyal    30 gr.
Garlic     50 gr.
Eringium    50 gr.
Vinegar     1 lit.
Chili     10  gr.
Salt     10  gr.

Recipe:
1- Wash and chop the vegetables.
2- Add the salt and chili to the vegetables.
3- Bake the eggplant with two glasses of water and vinegar.
4- Empty the inside of the eggplant and fit the vegetables in it.
5- Put the eggplants inside the vinegar to be ready for eating after one month.

This local dessert is very appetizer. It is good for those suffering from constipation and high blood pressure. The vegetables are also good for disinfecting the digestion system. It is not recommended for those suffering from stomach aches.

 


کلمات کلیدی:بادنجون زالک بادمجون زالک بادمجون سرکه انجیر یبوست درمان یبوست سبزی های معطر ضدعفونی کننده روده فشارخون بالا بیماری معده Badenjun Zaalek

مطالب مرتبط

معرفی به دوستان

نوشتن دیدگاه (Add comment)


تصویر امنیتی (CAPTCHA)
تصویر امنیتی جدید (Refresh CAPTCHA)