رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

625 تن گوشت مرغ در تنکابن تولید شد - صفحه اصلی.old

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

625 تن گوشت مرغ در تنکابن تولید شد

625 تن گوشت مرغ در تنکابن تولید شد


مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 625 تن گوشت مرغ در مرغداری های این شهرستان در سه ماهه نخست امسال خبر داد.

625 تن گوشت مرغ در تنکابن تولید شد

نریمان اوجانی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این میزان تولید در 12 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت حدود 313 هزار قطعه انجام شده است.

وی اظهار داشت: شهرستان تنکابن با دارا بودن 27 واحد مرغ گوشتی فعال با ظرفیت 494 هزار قطعه از پتانسیل بالایی در پرورش مرغ گوشتی برخوردار است.

اوجانی بر ضرورت حمایت بیشتر از مرغداری های منطقه تاکید کرد و بیان داشت : در صورت حمایت بیشتر از تولید کنندگان مرغ گوشتی، ظرفیت تولید این محصول در تنکابن چندین برابر وضع موجود خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن خاطر نشان کرد: کاهش هزینه های تولید و کنترل نوسان قیمت نیز می تواند در افزایش تولید گوشت مرغ موثر باشد.

بر اساس آمارها سالانه بیش از 180 هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود.