56 مدرسه شهرستان نکا تخریبی است - نمایش محتوای خبر
56 مدرسه شهرستان نکا تخریبی است
مدیر آموزش و پرورش نکا گفت: 56 مدرسه این شهرستان تخریبی و نیازمند بازسازی است که ورود خیران مدرسهساز همچون گذشته میتواند در رفع این مشکل و معضل کمککار شود.

به گزارش خبرگزاری فارس در شهرستان نکا، حسین پالار، ظهر امروز در سیزدهمین جشنواره خیران مدرسهساز شهرستان نکا، از مدرسهسازان به عنوان مدرسهداران و مدرسهیاران صدیق نام برد و اظهار کرد: خیران ما در این امر، لحظهای از کمک به آموزش و پرورش کوتاهی نکردند و همه ما مدیون کمکهای آنان در این امر هستیم.
وی افزود: خیران با مدرسهسازی در کنار مسجدسازی، کمک به مستمندان، تهیه جهیزیه و بسیاری از امور خیر دیگر برای خود باقیات و صالحات ذخیره میکنند و پرونده خیران از جمله پروندههایی است که بسته نمیشود و همواره باز است تا علاوه بر کمک به رفع مشکلات در این دنیا و خیراندیشی، در آن دنیا نیز از برکات درگاه خداوندی برخوردار شوند.
مدیر آموزش و پرورش نکا با اعلام اینکه مدارس دونوبته در سطح شهر و روستای نکا در کنار ایجاد فضای جدید و تجهیزات از جمله مشکلاتی است که آموزش و پرورش با آن درگیر است، یادآور شد: هم اکنون هشت مدرسه دونوبته شهری و 15 مدرسه دونوبته روستایی در سطح شهرستان نکا وجود دارد که امیدواریم با نگاه خیراندیش خیران در تکنوبته شدن این مدارس تلاش شود.
این مسوؤل ادامه داد: مشکلات فضاهای آموزشی از جمله مشکلاتی است که در سطح شهر و روستاهای نکا همچون سایر نقاط استان و کشور وجود دارد و نیازمند کمک مردمی و خیران در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس است تا با رفع این مشکلات، فضاهای مناسب آموزشی برای دانشآموزان فراهم شود.
پالار گفت: شهرستان نکا با توجه به کمبود فضای آموزشی نیازمند 20 هزار متر مربع، فضای آموزشی با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال است تا دانشآموزان از فضای آموزشی مناسب و بهینه برخوردار شوند و لذا باید مدرسه بسازیم تا آیندهای مناسب برای کشورمان ساخته شود.
وی با بیان اینکه معامله خیران با خدا است و از برکات معنوی در درگاه خداوند برخوردار میشوند، افزود: خیران از پرچمداران توسعه انسانی کشور هستند که تا توسعه انسانی در کشوری حاکم نشود و تلاش برای انسانسازی انجام نگیرد، نمیشود به توسعههای مختلف دیگر ایمان داشت.
مدیر آموزش و پرورش نکا گفت: خیران، تجار معنویت کشور هستند که طرف معاملهشان خدا است و در کلاس ایثار، گذشت و ازخودگذشتگی به ما درس انفاق و بخشش میدهند و به عنوان بازوان توانمند آموزش و پرورش در رشد و تعالیبخشی به این نهاد و تحول و توسعه تعلیم و تربیت نقش اساسی برعهده دارند.
این مسوؤل گفت: موفقیت آموزش و پرورش در گرو استفاده از معلمان توانمند و دارا بودن دانشآموزان فعال و تیزهوش است که موفقیت دانشآموزان در گرو کلاس و مدرسه خوب است که باید برای این منظور همه به عنوان متولیان امر آموزش و پرورش، خانوادهها، مردم و خیران وارد عمل شده و برای بهسازی مدارس تلاش کنند.
فرماندار نکا نیز در حاشیه این مراسم با تقدیر و تشکر از عمل خیر خیران در امر مدرسهسازی یادآور شد: جلب مشارکت خیران در امر توسعه به آموزش و پرورش از مسائل مهمی است که با توجه به وجود بیش از 50 مدرسه تخریبی شهرستان نکا که نیازمند بازسازی و بهسازی است؛ باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
جعفر احمدی گفت: رفع مشکلات فضاهای آموزشی نظام تعلیم و تربیت و افزایش فضاهای آموزش و پرورش در گرو تلاش خیران مدرسهساز در این امر است؛ که باید با نیازسنجی و استفاده از تمام امکانات و منابع موجود، برای جذب خیران مدرسهساز و تعالیبخشی به نظام تعلیم و تربیت استفاده شود.
در این جشنواره از بیش از 10 تن از خیران مدرسهساز شهرستان نکا تجلیل شد.
مطالب مرتبط:
-
جامعه ورزش مازندران به مناطق جنوب کشور اعزام شدند
-
شهدای مدافع حرم اهل بیت (ع) مایه افتخار نظام و رهبری هستند
-
داوطلب بودن همه اقشار جامعه برای دفاع از حرم
-
34پروژه نيمه كاره آموزشي و ورزشي مازندران به بخش خصوصي واگذار مي شود
-
خانههای هلال روستایی در رامسر راهاندازی میشود
-
پاکسازی 2 منطقه آلوده و آسیبپذیر در آمل
-
یادمان شهید مدافع حرم آملی در مصلای قدس برگزار میشود
-
نیاز اعتبار 10 میلیارد تومانی برای ساخت فضاهای آموزشی در ساری