19 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در جویبار تولید میشود - نمایش محتوای خبر
19 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در جویبار تولید میشود
19 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در جویبار تولید میشود
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی مازندران، سلیمان حاتمنژاد افزود: شهرستان جویبار با داشتن 13 واحد مرغ مادر گوشتی، ظرفیت تولید بیش از 19 میلیون و 198 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی را در سال داشته و به عنوان مرکز تولید گوشت سفید استان مازندران مطرح است.
وی با بیان اینکه این شهرستان با داشتن 173 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت بیش از 10 میلیون و 924 هزار قطعه جوجهریزی در هر دوره، بیش از 15 هزار و 119 تن گوشت سفید تولید میکند، از استقرار یک واحد پرورش شتر مرغ صنعتی در این شهرستان خبر داد.
این مسئول افزود: میزان سرمایهگذاری در صنعت طیور شهرستان جویبار بالغ بر یکهزار میلیارد ریال بوده که بیش از یک هزار نفر به صورت مستقیم در این صنعت اشتغال دارند.