جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

19 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی در جویبار تولید می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

19 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی در جویبار تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی مازندران، سلیمان حاتم‌نژاد افزود: شهرستان جویبار با داشتن 13 واحد مرغ مادر گوشتی، ظرفیت تولید بیش از 19 میلیون و 198 هزار قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی را در سال داشته و به عنوان مرکز تولید گوشت سفید استان مازندران مطرح است.

وی با بیان اینکه این شهرستان با داشتن 173 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت بیش از 10 میلیون و 924 هزار قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره، بیش از 15 هزار و 119 تن گوشت سفید تولید می‌کند، از استقرار یک واحد پرورش شتر مرغ صنعتی در این شهرستان خبر داد.

این مسئول افزود: میزان سرمایه‌گذاری در صنعت طیور شهرستان جویبار بالغ بر یک‌هزار میلیارد ریال بوده که بیش از یک هزار نفر به صورت مستقیم در این صنعت اشتغال دارند.