1500 نوعروس مددجو در مازندران در نوبت دریافت جهیزیه - نمایش محتوای خبر
1500 نوعروس مددجو در مازندران در نوبت دریافت جهیزیه
مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: یکهزار و 500 دختر جوان زیرپوشش کمیته امداد مازندران در نوبت دریافت جهیزیه برای تشکیل زندگی مشترک قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، تیمور طهماسبپور در جمع مردم این شهرستان، اظهار کرد: نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) از مهمترین نهادهایی بود که امام امت در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی دستور تأسیس آن را داد.
وی با اشاره به اینکه این نهاد در راستای کاهش فقر، کمک به مستمندان و نیازمندان در جامعه فعالیت خود را آغاز کرد، افزود: امروزه نهاد کمیته امداد در بخشهای مختلف ایجاد اشتغال، درمان مستمندان و ایجاد مهارتهای مختلف گام برمیدارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با بیان اینکه دستور تاسیس کمیته امداد 22 روز بعد از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی به دستور بنیانگذار انقلاب امر بسیار مهم تلقی میشد، تصریح کرد: نهادهایی همانند بسیج مستضعفان، جهاد سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد در راستای توجه به محرومان و اقشار ضعیف جامعه به دستور امام راحل فعالیت کردند.
این مسؤول با اعلام اینکه امام امت نشان دادند تا در انقلاب اسلامی باید برای رفع موانع و مشکلات نیازمندان توجه ویژه شود، خاطرنشان کرد: هماکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی با درایت بالا، بصیرت بیمثال و آگاهی لازم بهدنبال حمایت از نیازمندان هستند و روند گذشته را با قدرت دنبال میکنند.
63 هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد مازندران
طهماسبپور خاطرنشان کرد: 63 هزار خانوار نیازمند امروزه در مازندران زیرپوشش کمیته امداد قرار دارند و این آمار برای مازندران با سرسبزی و ظرفیت بالا در بخشهای مختلف نگرانکننده است.
وی با اشاره به اینکه در بین افراد تحت حمایت مازندران 11 هزار دانشآموز و دانشجو از خدمات مختلف بهره میبرند، ادامه داد: 5 هزار یتیم هماکنون زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در مازندران هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با اعلام اینکه 2 هزار بیمار زمینگیر و صعبالعلاج در مازندران از خدمات کمیته امداد بهره میبرند، اظهار کرد: مواهب خدادادی و منابع عظیم مازندران در سطح کشور زبانزد است و با این وجود نباید نیازمندان در این استان به خدمات کمیته امداد چشم بدوزند.
این مسؤول با تأکید بر اینکه در جامعه اسلامی که مردم آن شیعه هستند باید از نیازمندان، مستمندان و افراد کمتوان دستگیری شود، بیان کرد: امروزه چهار درصد جمعیت کل مازندران زیر پوشش و حمایت کمیته امداد قرار دارند که در این بین 61 درصد از افراد زیرپوشش زنان سرپرست خانوار هستند.
طهماسبپور 46 درصد مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در مازندران را از سالمندان جامعه دانست و یادآور شد: بیشتر مردم مازندران کشاورز هستند و سالمندان زیرپوشش افرادی هستند که پس از سالها کار و کشاورزی امروزه ناتوان شده و به خدمات این نهاد دل بستهاند.
لزوم توجه خانوادهها به بیمه روستایی و عشایری
وی با اشاره به اینکه سالمندان جامعه باید از گذشته با استفاده از خدمات بیمهای در دوران سالمندی نیازمند نباشند، گفت: امروزه لازم است تا بیشتر از گذشته در مورد استفاده از بیمه روستایی و عشایری در بین مردم تبلیغ شود تا با بهرهگیری از خدمات بیمهای در دوران سالمندی شاهد افراد نیازمند نباشیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با اشاره به لزوم فرهنگسازی لازم برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه روستایی و عشایری در بین مردم استان، ادامه داد: این بیمه از اعتبارات قابل توجه و مطلوبی برخوردار است و باید با فرهنگسازی لازم، تلاش اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاری دهیاران و اعضای شورای اسلامی در روستاها، روستانشینان را به عضویت این بیمه درآوریم.
این مسؤول با اعلام وجود 5 هزار و 700 خانواده دارای بیمار و افراد از کار افتاده در استان، افزود: در زمینه بیمهای نیازمندان باید مسؤولان توجه زیادی داشته باشند.
طهماسبپور با اشاره به اینکه در راستای ایجاد توانمندسازی اقتصادی افراد زیرپوشش سال گذشته 5 هزار و 600 طرح خوداشتغالی در مازندران ایجاد شد، ادامه داد: این طرحها با اختصاص 73 میلیارد تومان وام در اختیار نیازمندان قرار گرفت.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی مهارتهای زندگی برای نوعروسان و اختصاص هدیه جهیزیه، بیان کرد: در زمینه مهارتافزایی برای دانشجویان زیرپوشش توانستیم با مهارت لازم آنها را وارد بازار کار کنیم.
1500 نوعروس مازندرانی در نوبت دریافت جهیزیه
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با اشاره به اینکه همه مسؤولان و مردم نسبت به دیگر افراد جامعه مسؤول هستند، خاطرنشان کرد: در مازندران 4 هزار خانواده زیرپوشش فاقد مسکن بوده و خانه به دوش هستند.
این مسؤول با تأکید بر اینکه 10 هزار خانوار مازندرانی از مسکن نامناسب برخوردارند که در بخشهای مختلف دارای مشکل است، بیان کرد: یک هزار و 500 دختر جوان زیرپوشش کمیته امداد مازندران در نوبت دریافت جهیزیه برای تشکیل زندگی مشترک قرار دارند البته به این افراد آموزشهای لازم برای دارا بودن زندگی مستحکم و پایدار ارائه شد.
طهماسبپور با بیان اینکه چگونگی فقر امروز جامعه با فقر طی سالهای گذشته تفاوت زیادی دارد، گفت: از همه سازمانهای مردمنهاد و مراکز خیریه دعوت میکنیم تا با همفکری و همافزایی بتوانیم کمکهای دریافتی و جمعآوری شده از مردم را با هماهنگی بیشتر در اختیار نیازمندان قرار داده و در روند زندگی آنها اثربخش باشیم.
وی با اشاره به اینکه خانوادهها باید با مدیریت مشکلات بین زوجهای جوان موانع را برای آنها رفع کرده و نگذارند مشکلات منجر به طلاق زوجین شود، ادامه داد: 11 هزار زن سرپرست خانوار این استان مطلقه هستند که این امر میتوان زنگ خطر مهمی برای جامعه باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران گفت: والدین باید کانون گرم و زیبا را در خانواده ایجاد کنند و از فرزندان خود غافل نباشند زیرا دشمنان همیشه در کمین نشستهاند.
مطالب مرتبط:
-
آمادگی کمیته امداد میاندورود برای ساخت مسکن محرومان
-
تکمیل باغ موزه دفاع مقدس مازندران نیازمند مشارکت همه دستگاههای اجرایی است
-
600 واحد استیجاری مسافرپذیر در شهرستان نور شناسایی شد
-
ممنوعیت شنا در شب و بعد افطار
-
اربعین شهدای مدافع حرم مازندران پنجشنبه شب در ساری برگزار می شود
-
اجرای طرح پایش تصویری در مازندران/ تدوین طرح جامع اعتیاد و طلاق در استان
-
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران گفت: شنا در طرحهای دریا هنگام شب ممنوع است، چرا که ناجیان غریق هیچ اشرافیتی به دریا ندارند و بسیار خطرناک است.
-
مبارزه با مواد مخدر به همافزایی نهادهای مختلف نیاز دارد
-
90 بیمار صعبالعلاج زیرپوشش خدمات امداد نکا هستند
-
آغاز دور جدید اعزام به عتبات عالیات از 17 تیرماه