گوشت بره با زیره سبز

مواد لازم برای شش نفر :

1- گوشت ران بره : 400 گرم
2- روغ زیتون : 5 قاشق سوپ خوری
3- زیره سبز : 4قاشق سوپ خوری
4- سیر و نمک : 1 قاشق سوپ خوری
5- سیب زمینی خلال شده (به چهار قسمت مساوی خرد کنید) : 3عدد
6- سیب زمینی شیرین خلال شده و دو نیم شده :2 عدد
7- نشاسته ذرت : 2 قاشق چای خوری
8- آب سرد : 2قاشق سوپ خوری

طرز تهیه : گوشت ران را با آب سرد شسته داخل صافی گذاشته تا آب آن برود و خشک شود و بگذارید داخل ماهی تابه سرخ شود . سپس داخل ظرفی کوچک روغن زیتون ، زیره ، سیر و نمک را با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید و از این مخلوط روی ران بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و کمتر از 2 ساعت بگذارید تا آن مواد به خرد گوشت بروند فر را قبلاً 425 درجه فارنهایت گرم کنید و بمدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود و بعد از این مدت درجه را به 350 درجه فارنهایت برسانید و سیب زمینی را اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی ها ترد شوند و نمک را هم اضافه کنید و سیب زمینی شیرین را کنار گوشت بچینید و بمدت 1 ساعت بگذارید تا پخته شود مخلوط نشاسته ذرت و آب سرد و مقداری آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا غلیظ شود و به مخلوط گوشت اضافه کنید .

 

 

Lamb with cumin
Ingredients for six people:

1 ham lamb: 400g
2. Olive oil: 5 tablespoon
3. cumin 4 tablespoon
4 garlic salt 1 tablespoon
5. Peel the potatoes (chop into four equal parts): 3
6. Peel the sweet potatoes were split: 2
7. cornstarch 2 teaspoons
8. Cold water 2 tablespoon

Directions: ham, cold water wash and dry the filter with water and let it go into the frying pan.





تازه ها