گرد نون

خواص گرد نون : آرد گندم دارای مواد معدنی سدیم ، منیزیم ، مس ، روی ، ویتامین B , B6 است .

گرد نون  gerde nun
مواد لازم :      میزان
آرد گندم      600 گرم
کره       20  گرم
تخم مرغ      3  عدد
مایه خمیر      20 گرم
آب       400 گرم
نمک       10 گرم
طرز تهیه :
1 – ابتدا تخم مرغ ، کره و آب را مخلوط می کنیم .
2 – مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط و نیم ساعت ، بعد از پف کردن استفاده می کنند .
3 – آرد را با مایه خمیر و مواد مخلوط شده با دقت به مدت تقریبا 20 دقیقه کاملا ورز می دهند .
4 – وقتی خمیر نان آماده شد روی لگن یا لاک را با پارچه ای پوشانده تا خمیر به اصلاح "ور" var بیاید ( ور آمدن خمیر به معنی پف کردن و ترد شدن خمیر است )
5 – بعد از " ور " آمدن خمیر آن را تکه تکه دوباره با دست ورز داده بنه وار bene var به شکل توپ در می آورند.
6 – خمیر بنه وار شده را روی تخته قرار داده با وردنه آن را پهن می کنند . ابعاد پهن شدن باید به اندازه یک وجب و نیم باشد.
7 – در صورت زیاد بودن خمیر گرد نون ، وقتی لاک یا ظرف پر شد ، روی آن را با پارچه می پوشانند تا خمیرها به هم نچسبند . خمیر برای طبخ آماده است .
8 – تنور را با هیزم از قبل آماده شده پر می کنند و آتش می زنند . همه هیزم ها باید بسوزند و به شکل انگشت angest (ذغال آخته) در آیند .
9 – داغی تنور سبب سوختگی نان می شود باید مقداری از داغی تنور کم کرد ، بنابراین روی ذغال های تفت مقداری آب می پاشند .
10 – خمیر گرد نون را به کناره تنور می چسبانند .
11 – با قهوه ای شدن پشت نان آن را از تنور در می آورند .
خواص گرد نون : آرد گندم دارای مواد معدنی سدیم ، منیزیم ، مس ، روی ، ویتامین B , B6 است .

 


Gerde Noon (Round Bread)

Ingredients    Amount
Wheat flour  600 gr.
Butter   20 gr.
Egg   3
Yeast   20 gr.
Water   500 cc
Salt   10 gr.

Recipe:
1- Mix eggs, butter and water well.
2- Mix the yeast with lukewarm water, half an hour later it is ready to use.
3- Apply the yeast to the mixture and massage the paste for at least 20 minutes.
4- When the paste is ready, cover its dish with a cloth so that the paste puffs.
5- Mix the yeast with wheat flour and the egg mixed with butter before. Massage the paste well.
6- After handling the paste, cut it into smaller sections and massage it to make them like balls.
7- Spread the balls on a board and flatten them one by one by the rolling pin.
8- Prevent the paste cuts stick together by putting a cloth between them.
9- Make the fire ready in the oven to bake bread.
10- Put the paste cut on the wall of the traditional oven or inside the home oven.
11- Examine when the color of the paste turn into brown the bread is ready to take out.
This local bread has good amounts of sodium, magnesium, copper, zinc, B and B6 vitamins which are useful for the total health of the body.

Loading the player...




تازه ها