گرانفروشی در صدر پرونده های تعزیرات حکومتی مازندران قرار دارد - نمایش محتوای خبر
گرانفروشی در صدر پرونده های تعزیرات حکومتی مازندران قرار دارد
به گزارش امروز خبرگزاری ایرنا به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی مازندران، 'مهدی عباسی' اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 13 هزار و 924 پرونده قاچاق کالا و خدمات به ادارات تعزیرات حکومتی مازندران ارسال شد که حدود 13 هزار پرونده مختومه و متخلفان تعزیر شدند .
وی میزان جریمه این متخلفان را بیش از 16 میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: دراین مدت سه هزارو 750 مورد گشت مشترک با دستگاه های اجرائی ذی ربط درمازندران بمنظور شناسایی واحدهای متخلف انجام شد .
به گفته مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران عدم درج قیمت باچهار هزار و 570 فقره ، عدم صدور فاکتور با یکهزار و 115 فقره ، کم فروشی با 719 فقره و تقلب با 500فقره در جایگاه بعدی تخلفات واحدهای صنفی در زمینه قاچاق کالا و خدمات به شمار می رود .
خدمات رسانی و عملکرد نظارتی تعزیرات حکومتی مازندران با فعالیت 10 اداره تعزیرات در شهرستان های مازندران انجام می شود