جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۴ فروردین ۱۳۹۹

کوکوی کدو بادمجون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوکوی کدو بادمجون

طرز تهیه :
ابتدا به میزان 2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد پیاز را اضافه می کنیم بعد از اینکه پیاز نرم شد بادمجون و کدو را اضافه می کنیم برای خوش رنگ شدن مقداری زردچوبه اضافه می کنیم وقتی که کدو و بادمجون نرم شد فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کرده بعد از این مرحله سینه مرغ را اضافه کرده بعد نمک و فلفل و دارچین را اضافه می کنیم بعد از این مرحله ریحان را اضافه کرده بعد از اینکه کاملا مخلوط شدند از روی حرارت بر می داریم بعد اینکه مواد کاملا خنک شد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم با همزن دستی تخم مرغ ها را مخلوط کرده نمک و فلفل اضافه کرده بعد سبزیجات تفت داده شده که کاملا خنک شد به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم بعد مواد آماده شده را در تابه سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن با فلفل دلمه ای ، پنیر ، جعفری ، گوجه ریز تزئین می کنیم .

 

Zucchini Eggplant Cutlets
Ingredients      Amount
Chopped Eggplant    1 Cup
Chopped Zucchini      1 Cup
Chicken Breast   250 gr.
Chopped Onion   Half a cup
Egg     5
Chopped Garlic   2 Seeds
Green & Red Bell Peppers  Half a cup
Spice & Oil    As needed

Recipe:
Pour two spoons of oil in the pan and fry the onion. Then, add the chopped the eggplants and zucchinis. Add the peppers and chicken breasts afterwards. Add the spices. Take away the pan from the oven and let the food to cool down. Later, pour the eggs in a pot and stir them well. Then, add the chopped vegetables and spices and stir them well. Put the mixture over the oven and let it be baked well. Then, you can enjoy your food.



تازه ها