رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

کنس ترشی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کنس ترشی

سرکه انجیر                       500 میلی لیتر

طرز تهیه :

1 – ازگیل را شسته در زیر نور آفتاب خشک می کنند .

2 – برای نگهداری ترشی ، ظرف شیشه ای در داری در نظر می گیرند و کاملا از ازگیل پر و سرکه انجیر را به ازگیل اضافه می کنند .

خواص درمانی کنس ترشی :

ازگیل برای اشخاص بیمار و سالم بسیار مفید است و خون را تصفیه می کند . کنس ترشی برای رفع بیماری اسهال بسیار مفید است از طرفی سرکه ی انجیر سرشار از ویتامین های C , B,A  است و به مبتلایان به یبوست توصیه می شود .

 

Kenes Tershi

 

Ingredients                             Amount

Medlar                                                 500 gr.

Fig vinegar                                500 ml.

 

Recipe:

1-     Wash and dry them by the sunlight.

2-     Pure the fig vinegar in a pot and add the medlar fruits and close the lid.

3-     Your dessert, Kenes Tershi, will be ready after some days when the medlar fruits become soft.

 

The traditional dessert of Kenesh Tershi is rich in vitamins A, B, and C. It is good for diarrhea. It is a health snack and dessert for both healthy and sick persons.



تازه ها