رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

کماج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کماج

مواد لازم     میزان
آرد برنج     300 گرم
شیر    200 میلی لیتر
تخم مرغ    2  عدد
مایه خمیر    10  "
شکر    100 "
کره    20  گرم
نمک    5   "
زردچوبه    5   "
آب    50 میلی لیتر

طرز تهیه :
1 – شکر را در شیر حل کرده آرد برنج را به آن اضافه می کنند .
2 – مواد را به خوبی مخلوط کرده خمیر مایه ، نمک ، زردچوبه ، تخم مرغ و آب را با آن مخلوط می کنند .
3 – مواد مخلوط شده ، مدت نیم ساعت باید بماند تا به اصطلاح مایه کماج "ور" var بیاید .
4 – مایه کماج را در کره داغ کرده سرخ می کنند . مدت زمان آماده شدن کماج هنگام سرخ شدن بسیار کوتاه است .
5 – کماج بعد از 10 دقیقه آماده است .
خواص درمانی کماج : شیر و فرآورده های آن از لحاظ کلسیم غنی هستند . یک فنجان شیر حاوی 300 میلی گرم کلسیم است و نوشیدن دو فنجان شیر در روز کلسیم مورد نیاز روزانه را تامین می کند . با توجه به استقبال کودکان از شیرینی ها ، کماج که حاوی مقادیر زیادی کلسیم و فسفر از شیر و تخم مرغ است می تواند میان وعده مناسبی برای نوگلان باشد .

 

 

 

Ingredients   Amount
Rice flour   300 gr.
Milk    200 ml.
Egg    2 pcs.
Yeast    10 gr.
Sugar    100 gr.
Butter    20 gr.
Water    50 ml.
Turmeric   5 gr.
Salt    5 gr.

Recipe:
1- Add the sugar and rice flour to the milk and stir them well.
2- Add the yeast, eggs, water, salt, and turmeric and stir well.
3- Leave the mixture for half an hour.
4- Fry the butter on the oven and pour adequate amount of the mixture to the pan.
5- This local cake, Komaj, will be ready very soon on the oven.

Komaj is rich in calcium as it has milk and eggs. As Komaj has a sweet taste, children like it very much, and it can be a good nutritious snack for them.


 



تازه ها