رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

کله پاچه پلا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کله پاچه پلا

مواد لازم     میزان
برنج     700  گرم
سیرابی گوسفند    400  "
رب گوجه    100  "
پیاز     100  "
روغن     10   "
نمک     10  "
فلفل     5  "
زردچوبه     5  "
آب     یک لیتر

طرز تهیه :
1 – سیرابی گوسفند را به قطعات کوچک ، ریز کرده آن را آب پز می کنند .
2 – پیاز را همراه با شکمبه گوسفند ، نمک ، زردچوبه و فلفل تفت می دهند و رب گوجه به آن اضافه می کنند .
3 – برنج را همراه با آب به مواد اضافه می کنند تا با آب کم دمپختی شود .
4 – زمان دم کشیدن برنج بیست دقیقه است .

خواص درمانی کله پاچه پلا :
این غذا سرشار از ویتامین های گروه B است ویتامین B جهت جلوگیری از ریزش مو و خشکی پوست دست و صورت است همچنین به خاطر وجود برنج سرشار از کلسیم و فسفر است . سیرابی گوشفند دلیل پروتئین این غذاست. این غذا به ویژه در ایام مربوط به عید قربان و غذاپزی های بعد از عروسی رواج دارد . این غذا در بعضی نقاط معروف به پاچه پلا است چون اثری از کله در طبخ این پلو وجود ندارد اما به دلیل عمومیت داشتن اسم کله پاچه به این اسم معروف شده است .

 


Ingredients      Amount
Rice     700 gr.
Sheep Tripe    400 gr.
Tomato Sauce   100 gr.
Onion      100  gr.
Water     1 Lit.
Pepper     5  gr.
Turmeric     5 gr.
Oil     10  gr.
Salt     10  gr.

Recipes:
1- Slice the tripe into small pieces and boil it.
2- Fry the boiled tripe with onion.
3- Add tomato sauce, salt, pepper, and turmeric to the pot.
4- Add the rice and some water to the pot.
5- Your food, Kalleh Pacheh Pela, will be ready after 20 minutes.

This local dish is rich in nutritious materials such as vitamin B, proteins, phosphor and calcium. It is good for hair loss and skin diseases.



تازه ها