رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

کله سرو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کله سرو

مواد لازم     میزان
کله ماهی     1000 گرم
رب آلوچه ترش    100 گرم
روغن     10   "
سیر     50  "
نمک     10 گرم
فلفل     5  "
زردچوبه     5  "
آب     یک لیتر

طرز تهیه :
1 – کله های ماهی را همراه با نمک ، فلفل ، زردچوبه و آب ، نیم پز می کنند .
2 – رب آلوچه ترش را بعد از کم شدن آب به مواد اضافه می کنند تابوی نامطبوع کله ماهی گرفته شود .
3 – سیر را تفت داده به مواد اضافه می کنند .
4 – کله سرو بعد از مدت 10 دقیقه آماده خوردن است .
خواص درمانی کله سرو :
غذای فوق دارای فسفر فراوان و کلسیم کافی است که در افزایش هوش و یادگیری نقش بسزایی دارد و ادویه جات و موادی چون رب آلوچه ترش طعم و مزه تازه ای به آن می دهد .

 

 

Ingredients      Amount
Fish Head    1 Kg.
Sour Sloe Sauce   100 gr.
Oil      10  gr.
Garlic     50  gr.
Water     1 Lit.
Turmeric    5  gr.
Salt     10  gr.
Pepper    10  gr.

Recipes:
1- Boil the fish heads in the water.
2- Add salt, pepper, and turmeric to the pot.
3- Add the sour sloe sauce to the pot when the water evaporates so that the bad smell of the fish head is eliminated.
4- Fry the garlic and add to the pot.
5- Your food, Kalleh Seru, will be ready after ten minutes.

This local dish is rich in nutritious materials such as phosphor and calcium which are good for brain and intelligence.



تازه ها