جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۹۹

کشکاش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کشکاش

دانه های ریز برنج                          200  "

اسفناج                                                300  "

گشنیز                                       100  "

شنبلیله                                     50  "

زولنگ                                        50  "

سیرسبز                                     100 "

کدوحلوایی                                  300 "

آب                                             4 لیتر

نمک                                          10 گرم

 

طرز تهیه :

1 – کشک را با آب به مدت سه ساعت می خیسانند تا سختی کشک گرفته شود .

2 – کشک را با کف دست می سایند . ساییده شدن کشک ها تا زمان به دست آمدن مقدار آب کشکی که لازم دارند ادامه می یابد.

3 – سبزی ها را خرد کرده و همراه با دانه های ریز برنج و کدو حلوایی می پزند .

4 – کشک ساییده شده را به مواد اضافه می کنند .

5 – همزمان با افزودن کشک باید آن را هم زد و تا جوش آمدن آش آن را ادامه داد .

6 – آش کشک بعد از جوش آمدن باید تا زمان قوام آمدن ، با حرارت مناسب بجوشد .

خواص درمانی کشکاش :کلسیم یکی از مواد مورد نیاز بدن است . وجود این ماده ی حیاتی نه تنها در ساختمان و استخوان های بدن و دندان ها ، بلکه در تحریک عصبی ، انقباض ماهیچه ها و انعقاد خون ، فعالیت بعضی آنزیم ها و ترشح هورمون ها و کار غشاء سلامتی نقش مهمی دارد . در این آش کشک که دارای مقادیر زیادی کلسیم است و کدو حلوایی که مملو از ویتامین Aاست به کار رفته است .این آش ، بدن را از ابتلا به بیماری های عفونی مصون می دارد و برای همه ی افراد خانواده توصیه می شود .

 

Kashk Aash

 

Ingredients                             Amount

Kurd                                         1 kg.

Rice (small broken seeds)            200 gr.

Spinach                                     300 gr.

Coriander                                  100 gr.

Water mints                               100 gr.

Parsley                                      100  gr.

Fenugreek                                 50 gr.

Pennyroyal                                50  gr.

Garlic                                        100 gr.

Pumpkin                                    300 gr.

Salt                                           10 gr.

water                                        4 Lit.

 

Recipe:

1-     Soak the curd in water for 3 hours to make it soft enough.

2-     Chop the vegetables and bake them with rice and pumpkin.

3-     Grind the curd and add it to the pot.

4-     Stir the ingredients until the water boils.

5-     Your traditional meal, Kashk Aash, will be ready when the ingredients are baked enough.

 

The traditional dish of Kashk Aash is very nutritious for its rich contents of fibers, minerals, vitamins, and proteins which come from vegetables, curd, and rice. Kash Aash is very good for the immune system of body.



تازه ها