کشاورزان با تغییرکاربری زمینه را برای سودجویان فراهم نکنند/ پیشبینی 80 هزار هکتار کشت مجدد و پرورش رتون در مازندران - نمایش محتوای خبر
کشاورزان با تغییرکاربری زمینه را برای سودجویان فراهم نکنند/ پیشبینی 80 هزار هکتار کشت مجدد و پرورش رتون در مازندران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کشاورزان با تغییر کاربری اراضی کشاورزی منافع زودگذر را به منافع ملی ترجیح ندهند و زمینه را برای سودجویان و زمینخواران فراهم نکنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، دلاور حیدرپور چهارشنبه شب در نشست خبری ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت بهویژه شهید رجایی و باهنر اظهار کرد: مازندران با توجه به شرایط اقلیمی و اکولوژیک از مواهب طبیعی برخوردار است و بیشتر محرومیتهای این استان زیر طبیعت سبز آن پنهان شده است.
وی افزود: فعالیتهای بخش کشاورزی برای محرومیتزدایی، افزایش تولید و درآمد روستاییان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه برای برونرفت از محرومیتزدایی و کمک به توسعه مناطق محروم روستایی، تسهیلات با نرخ بهره کمتر در اختیار کشاورزان قرار میگیرد، گفت: در مناطق برخوردار تسهیلات با نرخ بهره 15 درصد و در مناطق محروم با بهره 10 درصد در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
حیدرپور به تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان اشاره کرد و افزود: در این ستاد در بخش کشاورزی برای رسیدن به خودکفایی و امنیت غذایی وظایفی از سوی استان و کشور تعیین شد که در طرح خودکفایی 10 محصول اساسی شامل گندم، برنج، ذرت، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخممرغ و مرغ مشخص شده است.
وی ادامه داد: با توجه به روند تولید محصولات کشاورزی باید برای رفع دغدغهها و کنترل بازار تلاش کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه از دو سال گذشته صادرات مرغ استان محدود شده است، گفت: با این وجود سال گذشته 8 هزار تن گوشت مرغ و 9 هزار محصولات آبزی از استان صادر شد.
حیدرپور اظهار کرد: باید سازوکار توسعه صادرات را در مازندران فراهم شود تا تجار محصولات تولید شده استان را صادر کنند.
وی به تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری اشاره کرد و افزود: تجهیز و نوسازی شالیزارها زمینه استفاده از منابع تولید برای رسیدن به خودکفایی و امنیت غذایی در کشور را فراهم میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه پیشبینی میشود امسال یکمیلیون و 150 هزار تن شلتوک از شالیزارهای مازندران برداشت شود، خاطرنشان کرد: 80 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران به کشت دوم و پرورش رتون اختصاص مییابد.
حیدرپور به بحث امور اراضی و تغییرکاربریها در استان اشاره کرد و افزود: اراضی کشاورزی ثروت ملی و متعلق به همه است و با توجه به زمینهای حاصلخیزی که در مازندران وجود دارد این اراضی حفظ شود چرا که این زمینها در هیچ جای دنیا قابلیت جایگزینی ندارد.
وی در پایان گفت: قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مصوب سال 74 مجلس شورای اسلامی است که نباید کشاورزان منافع زودگذر را به منافع ملی ترجیح دهند و زمینه را برای سودجویان و زمینخواران فراهم کنند.
مطالب مرتبط:
-
بهره برداری 8 طرح آی سی تی در مازندران
-
بهره برداری از 2 طرح در آمل
-
افتتاح 779 پروژه در مازندران
-
تورم در مازندران تکرقمی است / رشد اقتصادی 4.4 درصدی در مازندران
-
طرح سوآپ نفت خام به زودی عملیاتی میشود
-
تولید 7 درصد کلزا کشور در مازندران
-
انتقال کشت سبزی و صیفی به گلخانهها/ برای تولید محصولات کشاورزی در کشور برنامه داریم
-
لزوم ایجاد بازار مصرف برای پرورشدهندگان ماهی در مازندران
-
بیش از 600 پروژه در محمودآباد اجرا شد
-
پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک در مازندران راهاندازی شد