رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کره با تلم - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کره با تلم

با دسته تلم آهسته آهسته از بالا به پایین ماست را هم می زنند.زمانی که صدای تلم تغییر کرد و دور و بر دسته، تکه های ریز کره چسبید هم زدن ماست به پایان می رسد.

مواد لازم                         میزان

ماست                              20 کیلوگرم

آب                                   4 لیتر

 

طرز تهیه :

 

1 – ماست را با آب مخلوط کرده در تلم می ریزند .

2 – با دسته تلم آهسته آهسته از بالا به پایین ماست را هم می زنند.

3 – زمانی که صدای تلم تغییر کرد و دور و بر دسته، تکه های ریز کره چسبید هم زدن ماست به پایان می رسد.

4 – کره ها را از تلم بیرون آورده معمولا به شکل توپ گرد می کنند.

5 – مایعی که بعد از کره در تلم می ماند دوغ است.

6 – دوغ را بعد از اندکی جوشاندن در کیسه دوغ می ریزند و روی دونپار (سازه چوبی برای گذاشتن دوکیسه روی آن) می گذارند تا آب آن رفته و بعد از مدت سه روز کشک تهیه شود.

 

 

Ingredients                                      Amount

Water                                        4 Lit.

Yogurt                                                20 kg.

 

Recipe:

1-   Mix the water with yogurt and pour the mixture in Telem. (Telem is a cylindrical wooden craft).

2-   Stir the mixture with a wooden stick.

3-   After a while, the butter appears around the Telem.

4-   Take out the butter and shape them into ball form.

5-   The remnant liquid is called “Dough” in local dialect.

6-   You can boil the dough and make it dense enough by pouring it into a bag and hanging it to remove the water and form “Kashk” which is a dense and sour form of diary used in baking “Aash” – a local dish.

 

The traditional way of making butter, dough, and kashk is 100 percent natural without any additives. So it is full of nutrients such as minerals, vitamins, and proteins which are good for every one.



تازه ها