جهش تولید | جمعه، ۱۵ فروردین ۱۳۹۹

کدو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کدو

Loading the player...

دانلود

کدو سلامت و شادابی را قسمت می کند . برش های کدو ، آب پز کردن ( تهیه کیی شی) برای سرماخوردگی و سرفه مفید است. در مازندران کدو را آب پز می کنند و با آن بخور می دهند این میوه قوای جسمی و روحی را تجدید می کند و باعث استحکام بافت های بدن می شود . کدوی پخته برای کسانی که دچار عفونت شده اند و دوران نقاهت را می گذرانند تجویز می شود . کدو که در مازندران آنرا کیی می گویند گیاهی است علفی که ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن قلبی شکل دارند گل های آن زرد رنگ است و ریشه ای باریک دارد . کدو انواع زمستانی و تابستانی دارد ، نوع زمستانی آن ، کدو حلوایی یا کدو تنبل است و نوع تابستانی آن مسمایی یا کدوسبز است که درمازندران به کهی چیلیک پرآوازه است . در برخی نقاط مازندران کدوهای بلند کشت می شود که همان کدو قلیانی است درون آنرا خالی می کنند و برای تزئین خانه از آن استفاده می کنند . مازندرانی ها کدوی آب پز شده را در ماست می ریزند و ماست و کدو یا کیی ماست درست می کنند . کدوی آب پز را با رب انار یا چاشنی های دیگر می خورند ، آب آنرا هم برای تسکین درد دندان می نوشند .

 

Squash

The boiled zucchini is very useful for those caught cold. In Mazandaran, people make vast use of squash. It is useful for total health and reinforces the immunity system of body. It is recommended for those suffering different infections. Squash is a plant with wide leaves, yellow flowers and thin roots. It flowers two times a year, the summer squash is called zucchini and the winter one is called pumpkin. Some kinds of squashes are used just for decoration and are not eatable. Locals mix and eat the boiled zucchini with yogurt. They eat the boiled zucchini with pomegranate spice or other spices. The boiled juice of zucchini and pumpkin is useful for tooth ache, too.



تازه ها