کاهش 60 درصدی مصرف کودهای شیمیایی در فریدونکنار - نمایش محتوای خبر
کاهش 60 درصدی مصرف کودهای شیمیایی در فریدونکنار
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار گفت: در سال 94 اقدام به برگزاری 4 سایت الگویی در خصوص طیور بومی و سبزی و صیفی کردیم که تقویت اشتغال بومی و کاهش 60 درصدی مصرف کودهای شیمیایی در شهرستان محقق شد.

محمدرضا ضیایی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان فریدونکنار اظهار کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار در راستای ایجاد اشتغال برای زنان روستایی اقدام به برگزاری کلاسهای متنوع و همچنین برگزاری چهار سایت الگویی شامل یک سایت سبزی و صیفی و سه سایت الگویی طیور بومی کرده است.
وی افزود: شناساندن فعالیت زنان در کشاورزی به عنوان یک ارزش اجتماعی، ایجاد اعتماد به نفس در زنان و توانمندسازی آنان، تولید طیور بومی از قبیل اردک و غاز و همچنین تولید انواع سبزی و صیفی به عنوان محصول ارگانیک از مهمترین فعالیت جهادکشاورزی فریدونکنار برای توانمندسازی بانوان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار بر لزوم استفاده از ضایعات کشاورزی تاکید کرد و گفت: مبارزه با آفات در مزارع و باغات، حفظ ذخایر ژنتیکی و کاهش مصرف کود و سموم در دستور کار قرار دارد.
ضیایی تصریح کرد: این اهداف و اقدامات با برگزاری این سایتها و به تبع آن افزایش دانش و آگاهیهای لازم نتایج مثبتی را به همراه داشته است و در این زمینه همکاری فعالان این عرصه با مدیریت جهادکشاورزی شهرستان فریدونکنار مطلوب بوده است.
وی از تحقق مصرف بهینه سموم و کاهش تعداد دفعات مصرف آن به میزان 40 درصد، استفاده از سموم گیاهی و ارگانیک به جای سموم شیمیایی، کاهش مصرف کودهای شیمیایی به میزان 60 درصد و مصرف کودهای حیوانی به جای کودهای شیمیایی، اصلاح روش کاشت از سنتی به حالت کرتی، ردیفی و اصلاح روشهای مبارزه با علفهای هرز در شهرستان فریدونکنار خبر داد.
ضیایی بیان کرد: در ایام نوروز گشتهای حفظ کاربری اراضی در مناطق هدف تداوم داشته و اخطارهای لازم نیز تسلیم خاطیان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار از برگزاری موفق کشیک نوروزی و گشت مداوم اکیپهای حفظ کاربری اراضی خبر داد و خاطرنشان کرد: در راستای وظایف ذاتی و قانونی خود در حفظ و صیانت از اراضی زراعی و باغها به عنوان بستر تولید محصولات کشاورزی در ایام نوروز اقدام به اعزام اکیپهای گشت حفظ کاربری اراضی به طور مداوم در روستاها و مناطق هدف در دو نوبت صبح و عصر و تاکنون تعداد چهار فقره اخطار تسلیم خاطیان شده است.
مطالب مرتبط:
-
افزایش آمار خونگیری در مازندران/ هیچ کمبود خونی نداشتیم
-
خدمترسانی هلال احمر مازندران به 450 هزار گردشگر نوروزی
-
قطع برق روستای ساتره مرزن آباد چالوس به دلیل ریزش سنگ
-
بازدید 300 گردشگر خارجی از کاخ موزه رامسر
-
برف به حدود 90 درصد باغ های گردو در بخش کجورنوشهر خسارت زد
-
کشاورزان برای سمپاشی وضعیت جوی را درنظر بگیرند
-
آغار خزانهگیری برنج در شهرستان میاندورود
-
جابهجایی بیش از ۶۷ هزار مسافر نوروزی توسط راهآهن شمال
-
پیکر شهید تقیزاده فردا در قائمشهر تشییع میشود
-
تأمین آب شرب درازمدت فریدونکنار با اجرای طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف