جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

کاهش قیمت مرغ در مازندران - نمایش محتوای خبر

 

 

کاهش قیمت مرغ در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از کاهش قیمت مرغ از امروز در بازار خبر داد.

کاهش قیمت مرغ در مازندران

علیرضا عطایی‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در شهرستان ساری درباره علت افزایش قیمت مرغ در تعطیلات عید فطر اظهار کرد: افزایش قیمت مرغ به‌ دلیل افزایش حجم ورود مسافران در ایام تعطیلات عید فطر به مازندران و افزایش میزان مصرف بود.

وی افزود: یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت مرغ، عرضه کم آن در ایام تعطیلات عید فطر و کم شدن عرضه بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: از امروز قیمت مرغ در بازار کاهش می‌یابد و مرغ زنده با قیمت 4 هزار و 800 تومان و مرغ منجمد با قیمت 7 هزار و 200 تومان در بازار عرضه می‌شود.

عطایی‌نژاد خاطرنشان کرد: در تعطیلات عید فطر، قیمت مرغ در برخی مناطق استان به بیش از 8 هزار تومان رسید که طبق اعلام کشتارگاه‌ها از روز گذشته قیمت گوشت سفید آماده طبخ کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در مازندران 210 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود، گفت: 11 درصد گوشت سفید کشور در مازندران تولید می‌شود و رتبه نخست کشور در تولید گوشت سفید مربوط به مازندران است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: حدود 60 درصد از گوشت سفید تولیدی مازندران به استان‌ها‌ی همجوار به‌ویژه استان تهران ارسال می‌شود.