رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

کاهش سرانه مصرف آرد در مازندران/ خریداری 165 هزار تن گندم - نمایش محتوای خبر

 

 

کاهش سرانه مصرف آرد در مازندران/ خریداری 165 هزار تن گندم

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: سرانه مصرف آرد در استان با آزادسازی قیمت نان، از هشت به 6.7 کیلوگرم کاهش یافت.

کاهش سرانه مصرف آرد در مازندران/ خریداری 165 هزار تن گندم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، رمضان‌علی ملک پیش از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی مازندران که در شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور برگزار شد، با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی از سال 51 تاکنون از ادغام شش شرکت بزرگ شکل گرفت، اظهار کرد: بازرگانی دولتی یک وظیفه حاکمیتی در راستای فعالیت‌های راهبردی و استراتژیک دارد.

وی هدف از تشکیل شرکت خدمات بازرگانی را تنظیم بازار، تهیه، توزیع، خرید و فروش کالا‌های اساسی عنوان کرد و با بیان اینکه زنجیره گندم، آرد و نان زنجیره‌ای با حساسیت بالاست، افزود: گندم از کالاهای استراتژیک است و بر این اساس نگاه به مواد غذایی نباید با نگاه اقتصادی دیده شود بلکه با نگاه امنیتی باید به آن توجه شود.

ملک با اشاره به اینکه امسال 165 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده و برای شش ماه آینده هم گندم در انبارها ذخیره‌سازی شد، خاطرنشان کرد: نگهداری، ذخیره‌سازی و کیفی‌سازی گندم از وظایف شرکت غله است و بر این اساس سعی کردیم انبارها و سیلوهای موجود را مکانیزه کنیم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه دولت 10 هزار میلیارد تومان برای یارانه گندم پول پرداخت کرده است، تصریح کرد: اگر آمایش سرزمین نداریم می‌توانیم آمایش کشاورزی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سلامت نان را اداره‌کل استاندارد، تعزیرات و مراکز بهداشت باید تایید و در این زمینه پاسخ‌گو باشند، گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی وظیفه تامین، توزیع و ذخیره‌سازی نان را بر عهده دارد.

ملک با اعلام اینکه امسال در راستای اقتصاد مقاومتی، اصلاح الگوی مصرف و حمایت از تولید و ذخیره‌سازی را انجام شد، اظهار کرد: در سال 94 توزیع آرد در سراسر استان ساماندهی و توزیع آرد در سراسر استان با یک قیمت انجام می‌شود.

ملک با بیان اینکه امسال ماهانه 13 هزار تن صرفه‌جویی مصرف آرد در استان صورت گرفت، گفت: برای صرفه‌جویی در مصرف آرد 20 درصد آرد به صورت آزاد به آزادپز‌ها اختصاص داده شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان گفت: سرانه مصرف آرد قبل از آزادسازی هشت کیلوگرم بود که پس از آزادسازی به 6.7 کیلوگرم کاهش یافت.