رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

کارخانه یخ سازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کارخانه یخ سازی

بازار تولید و توزیع یخ به ویژه در قالبهای بزرگ داغتر می شود، اما لذت نوشیدن یک لیوان آب خنک، نوشابه تگری و دوغ سرد شاید مانع از آن بشود که کسی به فکر بهداشتی یا عدم بهداشتی بودن یخ بیفتد ... یخ از جمله مواد خوارکی است که از لحظه تولید تا مرحله عرضه و مصرف در معرض آلودگی های بسیاری قرار دارد و به همین دلیل نیز در مراحل مختلف ساخت،حمل و نقل،نگهداری، جابجایی و عرضه آن باید شرایط دقیقی بهداشتی انجام شود در غیر این صورت یخ تولید شده برای مصرف انسان مناسب نخواهد بود ... یخ سالم و بهداشتی باید در شرایطی تولید شود که کارخانه یا کارگاه تولید یخ از شرایط سلامتی برخوردار باشد از جمله این که شرایط ساختمان تولید و انبار نگهداری یخ استاندارد و بهداشتی و نظافت تجهیزات و ظروف رعایت شده باشد و تمامی کارکنان دارای ظاهر و لباس تمیز و کارت تندرستی معتبر باشند ... همچنین مهمترین بخش در تولید یخ سالم و بهداشتی که همان ماده اولیه آن محسوب می شود، وضعیت و کیفیت آب مصرفی در تولید یخ در کارخانجات یخ سازی است و شرایط این آب باید مطابق با استاندارهای ویژگی های آب آشامیدنی و ویژگی های بیولوژیکی و حد مجاز آلودگی باکترویولوژیکی آب آشامیدنی باشد ... به علاوه تمام وسایل حمل یخ باید سرپوشیده، قابل شست و شو و مخصوص حمل یخ باشد و در صورت ضرورت ضد عفونی شوند.

 

 

 

 



تازه ها