ژله بستنی

ساختار : کودک، زن و خانواده    موضوع : آشپزی   مدت : 04:57   مواد لازم:  بستنی وانیلی : به میزان لازم       آب جوش : به میزان لازم      پودر ژلاتین در رنگ های مختلف از هر رنگ : 100 گرم

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین اولین رنگ را داخل ظرف می ریزیم به میزان یک پیمانه آب جوش اضافه می کنیم هم می زنیم تا حل شود بعد از ولرم شدن یک پیمانه بستنی به آن اضافه می کنیم کاملا هم می زنیم بعد داخل قالب می ریزیم بعد داخل یخچال قرار می دهیم بمدت 45 دقیقه تا یک ساعت بماند تا سطح رویه اش کاملا بسته شود دوباره رنگ بعدی را به همان روش آماده می کنیم روی ژله قبلی اضافه می کنیم به همین صورت همه رنگها را با فاصله زمانی روی هم می ریزیم بعد از اینکه ظرف ما کاملا پر شد ظرف را بمدت 8 – 10 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا بسته شود و بتوانیم راحت از قالب جدا کنیم برای در آوردن دسر از قالب ابتدا قالب را از یخچال بیرون می گذاریم 10 دقیقه دمای محیط بماند بعد یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم وقتی که آب جوش آمد ظرف دسر را داخل ظرف آب جوش قرار می دهیم تقریبا تا شمارش 3 از آب بیرون می آوریم در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و دسر راحت برگردانده می شود .

 

 

Jelly Ice Cream
Ingredients      Amount
Vanilla Ice Cream   As you like
Boiling Water    As necessary
Gelatin Powder (in colors)  100 gr. of each
Recipe:
Pour the gelatin powder into a pot and add a cup of boiling water to it. Stir the mixture well until it becomes lukewarm. Then, add a cup of ice cream and stir well again. Put it into fridge and leave it for 45 minutes to be solid enough. Then, repeat the same process with another gelatin powder with different color and add it as a new layer to the former jelly ice cream. After you made enough jelly ice cream, leave it in the fridge for about 10 hours. When you want to have your jelly ice cream, put the jelly ice cream pot into boiling water for about 3 seconds, take away the jelly pot and put is upside down to remove the jelly ice cream.

 

Loading the player...




تازه ها