رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

پیاز نون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیاز نون

مواد لازم                         میزان

آرد گندم                            500 گرم

روغن                               10  "

مایه خمیر                         5  "

پیاز                                  200 "

نمک                                10  "

آب                                   200 میلی لیتر

 

طرز تهیه :

1 – آرد را با آب و مایه خمیر که نیم ساعت در آب پف کرده باشد مخلوط کرده ورز می دهند .

2 – خمیر را به مدت 2 ساعت در مکانی با گرمای ملایم گذاشته رویش را می پوشانند تا خمیر ور بیاید .

3 – پیاز را در روغن سرخ می کنند .

4 – خمیر را با وردنه پهن کرده و پیاز داغ را در وسط آن ریخته خمیر را تا می زنند یا لوله می کنند .

5 – ماهی تابه را با روغن چرب کرده و خمیر آماده شده را در آن می گذارند تا با حرارت بسیار ملایم پخته شود .

6 – پیاز نون بعد از مدت 45 دقیقه آماده است .

 

خواص درمانی پیازنون:این نوع نان به دلیل وجود پیاز در آن ، خاصیت ضدعفونی دارد و از بروز بسیاری از بیماری ها به دلیل وجود پیاز می تواند پیشگیری کند . البته این نوع نان افرادی که دچار سوء هاضمه اند، مناسب نیست .

 

 

Ingredients                                      Amount

Wheat flour                                500 gr.

Yeast                                         5 gr.

Oil                                           10 gr.

Onion                                                  200  gr.

Salt                                           10 gr.

Water                                        200 ml.

Recipe:

1-   Make dough from the wheat flour, yeast, water, and butter.

2-   Leave the dough to puff enough.

3-   Fry the onion in the pan.

4-   Cut the dough into slices and flatten them.

5-   Insert the fried onion inside the slices and roll them.

6-   Put the rolls into the pan and fry them with mild flames.

7-   Your local bread, Piaz Noon, will be ready in 45 minutes.

 

The traditional bread of Piaz Noon is rich in protein and minerals. It is also a good disinfectant for the body because of having onion.



تازه ها