رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

پسته پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پسته پلو

طرز تهیه : برنج را با نمک خیس می کنیم شوید را که تمیز کرده و شسته ایم خرد می کنیم .
مرغ یا گوشت را تکه تکه کرده و با پیاز و ادویه می پزیم .
مغز پسته را نصف می کنیم و با برنج می جوشانیم و آبکش می کنیم برای ته دیگ سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم ته ظرف می گذاریم بعد برنج ، پسته و شوید را می پزیم این کار را تکرار می کنیم تا مواد تمام شود زعفران را در آب حل کرده و روی برنج می ریزیم و برنج را دم می کنیم سپس پلو را در دیس می کشیم و گوشت یا مرغ را روی برنج می گذاریم .

 

Pistachio Rice
Ingredients:
Rice: 1 kg
Fresh Pistachios without skin: a pound
Sure: a pound
Beef or chicken, a pound
Powdered saffron, half a teaspoon of
Medium Potatoes: 2
Salt and Oil: enough
Directions: Soak the rice with salt to make sure that we are washed clean and we split.
Shredded chicken or beef with onions and spices Pzym.
dissolved in water and throw rice and rice on our tail then kill Sprinkle rice and meat or chicken and cook the rice.



تازه ها