پرداخت یک هزارو 161میلیاردریال تسهیلات به 115 واحد صنعتی درمازندران - نمایش محتوای خبر
پرداخت یک هزارو 161میلیاردریال تسهیلات به 115 واحد صنعتی درمازندران
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران گفت :یک هزار و 161 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به 115 واحد صنعتی فعال در داخل شهرک های صنعتی این استان پرداخت شد.

سید مصطفی موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود : 615 واحد صنعتی فعال در شهرک های صنعتی این استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت نام کردند.
رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی مازندران اظهارداشت : پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان باعث تامین نقدینگی واحدهای مشکل دار و خروج از رکودشان شد.
موسوی تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را مهمترین دغدغه کارآفرینان استان دانست و گفت که پرداخت این تسهیلات جان تازه ای به واحدهای صنعتی داد تا بتوانند به فعالیت خود برای حفظ اشتغال و تولید ادامه دهند.
دولت برای خروج از رکود واحدهای صنعتی در سطح کشور 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات مصوب کرد که سهم مازندران از این تسهیلات چهار هزار و 700 میلیارد ریال بود.
براساس آمار رسمی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون افزون بر 700 واحد صنعتی مازندران حدود سه هزار میلیاردریال تسهیلات رونق تولید را دریافت کردند که با این تسهیلات چهار هزار کارگر واحدهای صنعتی راکد دریافت کننده این تسهیلات به سرکار برگشتند.
در مازندران افزون بر سه هزار واحد صنعتی فعال است که بیش از نیمی از این واحدها در داخل شهرک ها و نواحی صنعتی به فعالیت اشتغال دارند.
مطالب مرتبط:
-
دیدار استاندار مازندران با سفیر ایران در ایتالیا
-
خرید بیش از پنج هزار تن مرکبات درجه سه از باغداران مازندرانی
-
تلف شدن تعدادی اردک در محمودآباد
-
اتصال 29 شهرک و ناحیه صنعتی مازندران به شبکه مخابراتی
-
سرمایهگذاری 43 هزار میلیون ریالی ساخت تصفیهخانه فاضلاب در مازندران
-
دستور جهانگیری برای خرید کیوی و مرکبات از کشاورزان مازندرانی
-
آغاز همزمان طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در روستاهای فریدونکنار
-
پیشنهاد جدید مجمع نمایندگان برای منطقه آزاد مازندران
-
بدهکاری 600 میلیارد تومانی بیمه ها به دانشگاه علوم پزشکی مازندران
-
دیدار مدیرعامل آب منطقه ای استان با مدیر کل مرکز