وضعیت نامطلوب زباله در شمال کشور/ افزایش تجاوز به حریم رودخانهها - نمایش محتوای خبر
وضعیت نامطلوب زباله در شمال کشور/ افزایش تجاوز به حریم رودخانهها
مدیرعامل جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست گفت: همچنان زباله یکی از معضلات مهم در بحث آلودگی مناطق شمالی کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان تنکابن، مریم منصوری در مراسمی به مناسبت 24 اسفند روز جهانی حفاظت از رودخانهها که در ساحل رودخانه چشمهکیله این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به افزایش رو به رشد آلودگیهای رودها و نیز تجاوز به حریم رودخانهها اعم از ساختوسازهایی که حریم رودها را رعایت نمیکنند و برداشتهای غیرمجاز از بستر آن، امروز بیش از هر زمان دیگر باید به فکر مراقبت، حفاظت و سلامت این اکوسیستم مهم در حیات این کره خاکی باشیم.
مریم منصوری بیان داشت: آنچه برای اثرگذاری در حوزه فعالیتهای زیستمحیطی در افکار عمومی مهم و مطرح است اطلاعرسانی و آموزش برنامههای علمی و عملی در قالب فرهنگسازی است و در برنامههای این جمعیت تلاش میکنیم با آموزش و اطلاعرسانی از مخاطراتی که در اثر بیتوجهی به زیست بوم پیرامونمان آسیبهای جدی و غیرقابل جبرانی وارد میسازد تا حدود زیادی پیشگیری شود.
وی تصریح کرد: جمعیت زنان مبارز با آلودگی محیط زیست در تنکابن از سال 87 آغاز و کارکرد به تاکنون در مقولههای گوناگون زیستمحیطی از جمله بحث حساس کردن میزان بالای سرانه تولید زباله کارهای خوبی صورت داده است و امروز ما شاهد آن هستیم در شهر تنکابن این طرح توسط شهرداری و با همکاری مردم انجام میشود.
منصوری افزود: هماکنون در این جمعیت 40 عضو فعال و بیش از 170 عضو داریم و در راستای فرهنگسازی، برنامههای خوبی را در طول سال اجرا میکنیم که برنامه امروز درباره حفاظت از رودخانهها بخشی از آن است.
وی افزود: برای فرهنگسازی و اطلاعرسانی نمایندگان این جمعیت با حضور در مساجد محلات شهرستان اقدام به اطلاعرسانی کرده و معتقدیم مهمترین مسألهای که امروز باید در حوزه زیستمحیطی به آن توجه شود اطلاعرسانی و فرهنگسازی است چون بخش بزرگی از جامعه به علت مشکلات عدیده زندگی، از حساسیت و شرایط ویژه و شکنندگی زیستبوم خود در برابر آلودگیها بیاطلاعند.
مدیرعامل جمعیت زنان مبارزه به آلودگی محیط زیست تصریح کرد: همچنان زباله یکی از معضلات مهم در بحث آلودگی مناطق شمالی کشور است و علاوه بر بالا بودن سرانه تولید زباله توسط مردم منطقه، گردشگری بودن آن به جای یک مزیت و ویژگی به یک تهدید برای این منطقه تبدیل شده و گردشگران در فصول گردشگری با ریختن زباله در این منطقه که دارای تنوع زیستی فراوان، منحصربهفرد و شکنندهای است، به افزایش آلودگیهای آب و خاک در آن دامن میزنند.
منصوری در پایان یادآور شد: از مردم خوب و فهیم برای همکاریهایی که برای سلامت محیط زیست و مبارزه با آلودگیها با ما دارند میخواهیم به عنوان سفیران نجات محیط زیست حساسیت موضوع را به همگان مورد تاکید قرار دهند و مسئولان نیز بیشتر به فکر این مهم باشند.
مطالب مرتبط:
-
جمعآوری 2 میلیارد و 820 میلیون ریال صدقه در میاندورود
-
نظارت 300 بازرس بر مراکز عرضه کالاهای نوروزی در مازندران
-
یکطرفه شدن محور کندوان روز جمعه / تردد ماشینهای سنگین ممنوع است
-
اختصاص 7 میلیارد تومان اعتبار برای نیروگاه زبالهسوز نوشهر
-
رفع معضل زباله مازندران یکی از اولویت های سفر هیات دولت به مازندران
-
استقرار 24 پایگاه جمعآوری کمکهای جشن نیکوکاری در آمل
-
گرانفروشی و نبود برچسب قیمت دو تخلف عمده واحدهای صنفی مازندران
-
برگزاری 12 برنامه هفته منابع طبیعی در تنکابن