وجود 6 میلیون سیمکارت در مازندران / 3 میلیون و 400 هزار سیمکارت فعال است - نمایش محتوای خبر
وجود 6 میلیون سیمکارت در مازندران / 3 میلیون و 400 هزار سیمکارت فعال است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با اشاره به اینکه سیمکارتهای در اختیار مردم مازندران 200 درصد رشد داشته و بیش از 6 میلیون سیمکارت در استان داریم، گفت: از این تعداد، سه میلیون و 400 هزار سیمکارت فعال است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، یدالله طهماسبی بعد از ظهر امروز در جلسه هماندیشی طرح جامع شهرستان هوشمند ساری که در سالن اجتماعات فرمانداری مرکز استان برگزار شد، اظهار کرد: از جمعیت 3 میلیون و 170 هزار نفری مازندران، ضریب نفوذ 109 درصد داریم.
وی با اشاره به اینکه مازندران در ضریب نفوذ در کشور رتبه دوم را دارد، افزود: مازندران دومین میزان کاربران اینترنت را در کشور بعد از استان تهران در اختیار دارد و میزان کاربران اینترنت در مازندران از سال 92 تا امسال 25 درصد رشد داشته و ضریب نفوذ اینترنت در مازندران 109 درصد است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با بیان اینکه در حوزه ارتباطات مخابراتی هم رتبه دوم را در سطح کشور داریم، گفت: وضعیت مازندران از نظر زیرساخت و پهنای باند و ضریب نفوذ اینترنت، مناسب است.
این مسئول با بیان اینکه پهنای باند ورودی اینترنت استان، 63 گیگ است اما 15 گیگ استفاده میشود، تصریح کرد: مازندران نسبت به دیگر استانها از وضعیت بسیار مناسبی در زمینه ارتباطات برخوردار است.
طهماسبی با اشاره به اینکه سیمکارتهای در اختیار مردم مازندران 200 درصد رشد داشته و بیش از 6 میلیون سیمکارت در استان داریم، ادامه داد: از این تعداد، 3 میلیون و 400 هزار سیمکارت فعال است.
طهماسبی با بیان اینکه تا پایان سال 95 تعداد 1386 روستا زیرپوشش تلفن بیسیم قرار میگیرند و از سرعت اینترنت بالا برخوردار میشوند، خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساختهای شهرستان ساری، طرح جامع هوشمند را برای مرکز استان تدوین کردیم.
وی اظهار کرد: فراهم کردن زیرساختار ارتباط و اطلاعات، نیروی انسانی و سازمانی، توسعه کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات بهمنظور توسعه و تقویت ظرفیتهای ساری در حوزه گردشگری و صنایع نوین از جمله ماموریتهای ما در این طرح است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با اشاره به اینکه ارائه خدمات همراه گردشگری، راهاندازی و توسعه پورتال خدمات دستگاههای اجرایی، راهاندازی و توسعه کیوسکهای اطلاعرسانی گردشگری الکترونیکی، راهاندازی سیستم الکترونیکی بهرهگیری از خدمات شهرداری ساری و پورتال خدمات سلامت شهرستان ساری از جمله پروژههای این طرح است، گفت: راهاندازی و توسعه پورتال خدمات کشاورزی و روستایی، راهاندازی و توسعه آموزشهای مجازی برای شهروندان در شهرستان ساری، راهاندازی پورتال سرمایهگذاری و کسب و کار در شهرستان، توسعه مدارس هوشمند در شهرستان، طراحی و راهاندازی بازار الکترونیکی محصولات کشاورزی و راهاندازی و توسعه شبکه دولت در ادارات ساری از دیگر پروژههای این طرح است.
مطالب مرتبط:
-
پیشبینی استقرار 66 صندوق اخذ رأی در فریدونکنار
-
ضرورت وقف به نیت رفع نیازهای جامعه
-
پلیس همواره همدل و همراه ورزش مازندران است
-
برپایی نمایشگاه جلوههای انقلاب در شهرستان نور
-
ساری میزبان جشنواره فیلم کوتاه بسیج شد
-
راه یابی 5اثر موسیقی بسیج هنرمندان مازندران به جشنواره سراسری سرودهای انقلابی
-
6100 معلول آملی مددجوی بهزیستی هستند
-
10 درصد بناهای تاریخی ثبت شده مازندران در معرض تخریب قرار دارند
-
افزایش بی سابقه دمای حداکثر دی ماه 94 مازندران
-
اعزام 10 هزار دانش آموز پسر مازندرانی به اردوی زمستانی راهیان نور