جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

وجود 400 کارخانه تولید مواد غذایی در مازندران - نمایش محتوای خبر

 

 

وجود 400 کارخانه تولید مواد غذایی در مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران محمد آزادبخت بحث اصلی فائو را تامین غذای سالم دانست و گفت: در سال 1972 با پیشنهاد وزیر مجارستان 16 اکتبر روز جهانی غذا نام‌گذاری شده و در حال حاضر بیش از 160 کشور دنیا عضو سازمان ملل متحد هستند.

وی با بیان اینکه محور اصلی شعار روز جهانی غذا و دارو فرهنگی است، اظهار داشت: امسال فائو "کشاورزی و گفت‌وگوی فرهنگـی" را شعار خود قرار داده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران به وجود 400 کارخانه با تولید 4 هزار نوع مواد غذایی در استان اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی در بحث تامین مواد غذایی به فرآوری تولیدات غذایی توجه دارد.

آزادبخت با تاکید بر اینکه شش گروه اصلی پروتئین‌ها، چربی، کربوهیدرات، ویتامین، مواد معدنی و مشتقات آن باید در وعده‌های غذایی لحاظ شود، یادآور شد: در استفاده از چربی‌ها باید به مصرف ترانس‌های چرب که به سلامت آسیب می‌رساند توجه شود.

این مسئول با اشاره به اینکه استان‌های شمالی در خط سرطان قرار دارند، عنوان کرد: سرطان در شمال کشور به مواد غذایی و شیوه زندگی افراد این مناطق بستگی دارد.

وی با تاکید بر اینکه در بحث ایمنی غذا باید به سلامتی بعد از مصرف توجه شود، گفت: تامین سلامت جامعه برعهده ما است و تصور اینکه غذای ناسالمی در اختیار مردم قرار گیرد، سخت است.