اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | دوشنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۶

هلی قورو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

هلی قورو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم                         میزان

آلوچه                               یک کیلوگرم

سیر                                 30  گرم

پیاز                                  50  "

تخم مرغ                           4  عدد

شکر قرمز                         100  گرم

نمک                                10  "

زردچوبه                            5 گرم

روغن                               10  "

آب                                   یک لیتر

طرز تهیه :

1 – آلوچه را با مقداری آب می پزند .

2 – آلوچه پخته شده را با پشت قاشق له کرده از صافی عبور می دهند تا پوست و هسته آن جدا شود .

3 – مایع را همراه با سیر داغ و پیاز داغ نمک و زردچوبه روی اجاق قرار می دهند تا جوش بیاید .

4 – شیره شکر قرمز را به مواد اضافه می کنند .

5 – بعد از غلیظ شدن مایع ، تخم مرغ ها را به آرامی در قابلمه می شکنند .

6 – شعله اجاق را کم می کنند تا تخم مرغ ها پخته شوند .

7 - هلی قورو بعد از 10 دقیقه آماده است .

 

خواص درمانی هلی قورو :غذای فوق از نظر طعم و مزه بسیار اشتهاآور بوده برای کودکان بدغذا و بی اشتها بسیار مفید است .استفاده از آلوچه که حاوی مقدار زیادی ویتامین c  است به همراه تخم مرغ ، جذب آهن تخم مرغ را افزایش می دهد . به طور کلی هلی قورو غذایی بسیار قوی و خونساز است .

 

 

Ingredients                                      Amount

Drupelets                                   1 kg.

Garlic                                        30 gr.

Onion                                        50 gr.

Egg                                           4 Pcs.

Cane sugar                                100 gr.

Water                                        1 Lit.

Salt                                           10 gr.

Turmeric                                    5 gr.

Oil                                            10 gr.

 

Recipe:

1-   Boil the plumes with water.

2-   Separate the seed and extract the paste.

3-   Boil the extract with fried garlic and onion, salt, and pepper.

4-   Add the cane sugar to the mixture in the pan.

5-   After the mixture becomes dense, add the eggs to it.

6-   Hali Ghoro will be ready after 10 minutes.

 

Hali Ghoro is very nutritious and appetizer for children. It is rich in vitamins, fibers, iron, and calcium.