هلی قورو - صفحه نمایش محتوای نوروز98
هلی قورو
مواد لازم میزان
آلوچه یک کیلوگرم
سیر 30 گرم
پیاز 50 "
تخم مرغ 4 عدد
شکر قرمز 100 گرم
نمک 10 "
زردچوبه 5 گرم
روغن 10 "
آب یک لیتر
طرز تهیه :
1 – آلوچه را با مقداری آب می پزند .
2 – آلوچه پخته شده را با پشت قاشق له کرده از صافی عبور می دهند تا پوست و هسته آن جدا شود .
3 – مایع را همراه با سیر داغ و پیاز داغ نمک و زردچوبه روی اجاق قرار می دهند تا جوش بیاید .
4 – شیره شکر قرمز را به مواد اضافه می کنند .
5 – بعد از غلیظ شدن مایع ، تخم مرغ ها را به آرامی در قابلمه می شکنند .
6 – شعله اجاق را کم می کنند تا تخم مرغ ها پخته شوند .
7 - هلی قورو بعد از 10 دقیقه آماده است .
خواص درمانی هلی قورو :غذای فوق از نظر طعم و مزه بسیار اشتهاآور بوده برای کودکان بدغذا و بی اشتها بسیار مفید است .استفاده از آلوچه که حاوی مقدار زیادی ویتامین c است به همراه تخم مرغ ، جذب آهن تخم مرغ را افزایش می دهد . به طور کلی هلی قورو غذایی بسیار قوی و خونساز است .
Ingredients Amount
Drupelets 1 kg.
Garlic 30 gr.
Onion 50 gr.
Egg 4 Pcs.
Cane sugar 100 gr.
Water 1 Lit.
Salt 10 gr.
Turmeric 5 gr.
Oil 10 gr.
Recipe:
1- Boil the plumes with water.
2- Separate the seed and extract the paste.
3- Boil the extract with fried garlic and onion, salt, and pepper.
4- Add the cane sugar to the mixture in the pan.
5- After the mixture becomes dense, add the eggs to it.
6- Hali Ghoro will be ready after 10 minutes.
Hali Ghoro is very nutritious and appetizer for children. It is rich in vitamins, fibers, iron, and calcium.