رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

نکات خواندنی برای سرخ کردن غذا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نکات خواندنی برای سرخ کردن غذا

سرخ كردن غذا یكی از شیوه‌های سنتی طبخ غذاست كه بهتر است تا حد امكان از آن پرهیز شود. آب‌پز، بخارپز و كباب‌پز كردن غذا، سالم‌ترین روش پخت غذاست؛ در صورتی كه ناچارید غذای خود را سرخ كنید باید از روغن مخصوص سرخ كردن استفاده كنید مواد حاصل از سرخ شدن غذا سبب ابتلای مصرف‌كننده به سرطان ریه، سینه، مثانه و تنگی عروق قلب می‌شود .



تازه ها