نوسازی کارخانه نساجی مازندران با 10 میلیارد تومان محقق میشود - نمایش محتوای خبر
نوسازی کارخانه نساجی مازندران با 10 میلیارد تومان محقق میشود
رئیس صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: کارخانه نساجی مازندران نیاز به 10 میلیارد تومان تسهیلات جدید دارد تا نوسازی انجام و ماشینآلات چاپ و رنگرزی آن تکمیل و نصب شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، محمد محمدپور عمران صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات صنعتی این شهرستان با بیان اینکه از ویژگیهای دو نماینده قائمشهر و حوزه انتخابیه این است که اهل شعار نیستند اظهار کرد: در سال اقدام و عمل جای خوشحالی دارد که پای کار آمدند و علاقهمند هستند در عرصه تولید و اشتغال کارنامه درخشان داشته باشند.
وی افزود: مردم از نمایندگان خود در بهارستان انتظار دارند تا با برنامهریزی درست و مدون، بیکاری را کاهش و اشتغال را افزایش دهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در ادامه با اشاره به اینکه 355 واحد تولیدی و صنعتی با نیروی کار از 10 نفر به بالا در قائمشهر، سیمرغ، جویبار، سوادکوه و سوادکوه شمالی در حوزه کاری دو نماینده مجلس شورای اسلامی در این مناطق وجود دارد، تصریح کرد: از این تعداد 68 درصد به نوعی با تولید یک محصول یا ظرفیت کامل مشغول فعالیت و 32 درصد کاملاً غیرفعال هستند و این آمار، مسؤولیت ما را سنگینتر میکند چراکه واحدهایی که ظرفیت پایین دارند باید به ظرفیت کامل برسند و واحدهای غیرفعال دوباره فعالیت کنند تا به عرصه تولید برسند.
وی با بیان اینکه کارخانه نساجی یکی از ظرفیتهای خوب این منطقه بهشمار میرود گفت: این واحد تولیدی نیاز به 10 میلیارد تومان تسهیلات جدید دارد تا نوسازی انجام و ماشینآلات چاپ و رنگرزی آن تکمیل و نصب شود و تا زمانیکه این اتفاق نیفتد سودآوری پایین و در نتیجه همیشه بدهکار میماند.
محمدپور بیان کرد: عدهای با آمدن سرمایهگذار به فکر دریافت همه بدهی خود شدهاند و بابت یکی از احکام، 331 چرخ دوزندگی را بردند و این مسأله با توجه به اینکه کارخانه در رهن بانک بود و حکم قضایی صادر شده مورد تجدید نظر قرار میگیرد قابل پیگیری است چراکه هر چرخ یک شغل است و با اینکار، دستکم 300 شغل را از دست خواهیم داد.
وی در ادامه به پایانههای صادراتی میوه و ماهیان خاویاری اشاره کرد و گفت: صادرات مرکبات مهم است و با توجه به اینکه قیمت تمام شده ما در بازارهای دنیا بالاتر از بازارهای بینالمللی است، باید به دنبال کاهش تعرفه باشیم که درخواستش داده شد.
این مسؤول بیان کرد: 353 واحد صنعتی در استان مازندران باید در قالب بسته رونق تولید، به میزان سر جمع 470 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کنند و روال این است که در سامانه ثبتنام میکنند تا کارشناسیها انجام شود و این راهکاری برای واحدهایی است که فقط مشکلات تسهیلاتی دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با اشاره به گلایه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه چرا بانکها بنگاهدار شدند، تصریح کرد: بخشنامه امهال تمام واحدهایی که زیر یکمیلیارد بدهی معوق دارند آمده و قریب به یکهزار و 300 واحد است و همه بهویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید کمک کنند تا اجرایی شود.
وی افزود: نرخ سود در استمهال نباید بالا رود و تخفیف به گونه منطقی داده شود تا واحد تولیدی انگیزه تولید دوباره را پیدا کند.
مطالب مرتبط:
-
7 درصد جمعیت شهرستان نکا زیرپوشش خدمات کمیته امداد هستند
-
تلاش برای حضور به موقع اورژانس در محل حادثه
-
اهدای 400 جلد کتاب به کتابخانه اسرم میاندورود
-
اعتیاد عامل بیش از 48 درصد طلاقها است
-
واحدهاي صنعتي با مشكل مالي مازندران تسهيلات يارانه اي مي گيرند
-
اختصاص 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع مازندران
-
خدمات امدادی هلال احمر مازندران به 123 حادثه
-
فعالیت 600 تعاونی در رامسر
-
تشکیل کارگروه ارتقای وضعیت امور اجتماعی و سلامت در مازندران
-
ثبت اثر انگشت 308 هزار مازندران در سامانه الکترونیکی