نازخاتون

مواد لازم :

بادمجون کبابی : 5 عدد  سبزی دلالی : 2 – 3 قاشق غذاخوری   آبغوره : 3 پیمانه    گلپر سائیده شده :  1 قاشق چایخوری   پیازچه : به مقدار لازم    شربت تمشک : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجون ها را چرب می کنیم بعد داخل فر به مدت 20 – 25 دقیقه قرار می دهیم تا کبابی شود بعد از کبابی شدن داخل سینی قرار داده بعد سریع داخل کیسه فریزر قرار می دهیم تا در اثر گرما در کیسه فریزر عرق کند تا زمانی که بادمجون ها کاملا سرد شود این کار باعث می شود بادمجون ها راحت تر پوستش جدا شود و بعد از کبابی شدن ساطوری می کنیم بعد بادمجون ساطوری شده را داخل ظرف بزرگ تر می ریزیم بعد سبزی دلالی را اضافه کرده بعد آبغوره را اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم بعد گلپر را اضافه کرده بعد از آن شربت تمشک یا آلبالو را اضافه کرده بعد از آن نازخاتون آماده است . بعد از برای تزیین رویش از تمشک یا آلبالو و پیازچه استفاده می کنیم .

 

Naaz Khatoon

Ingredients                                      Amount

Eggplant                                   5

Fragrant vegetables                    20 gr.

Verjuice                                     3 cups

Angelica worn                            Half a spoon

Scallion                                     As needed

Raspberry syrup                         As needed

 

Recipe:

Lubricate the eggplants and put them in the oven for about 25 minute to barbeque them. Then put them into plastic bag and in the freezer box as soon as possible so that they sweat in the bag; it makes skinning the eggplants easier. Then chop the eggplants and pour them in a pot. Add the fragrant vegetables, verjuice, angelica, and raspberry syrup one by one and stir the mixture well. Your dessert is ready now. You can decorate it with scallion or raspberries.

Loading the player...




تازه ها