جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

میزان تلفات در مرغداریهای ساری 3.9 درصد است - نمایش محتوای خبر

 

 

میزان تلفات در مرغداریهای ساری 3.9 درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، طهمورث قاسم نژاد صبح چهارشنبه در نشست مسئولان شهرستان با اشاره به اجرای طرح بهبود مدیریت در 14 واحد مرغداری شهرستان افزود: میانگین تلفات در مرغدارایهای استان 4.5 درصد است.

وی افزود: در راستای اجرای طرح بهبود مدیریت،کلیه فعالیتهای واحدهای مرغداری مورد ارزیابی قرار گرفته است و بررسی ها نشان می دهد که واحدهایی که بهینه سازی مصرف خود را انجام داده اند، کارایی بهتری دارند.

وی گردش مالی تولید گوشت مرغ در شهرستان را هزار و 742 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: امسال بیش از 26 هزار و 800 تن گوشت سفید مرغ در شهرستان تولید شده است.

به گفته قاسم نژاد، 13 درصد تولیدات گوشت سفید استان در 300 واحد مرغداری گوشتی شهرستان تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی ساری، در بخش دیگری از سخنانش به صادرات 960 تن محصول مرکبات اشاره کرد و گفت: این تولیدات به کشورهای روسیه، آذربایجان و ارمنستان صادر شده است.