جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

مرغ ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغ ترش

مواد لازم                         میزان

گوشت سفید                    یک کیلوگرم

گشنیز                              200 گرم

جعفری                                      100  "

زولنگ                              100  "

اناریجه                             50  "

شنبلیله                            50  "

پونه                                 20  "

گردو                                150  "

دانه های انار                     50  "

سیرسبز                           50  "

پیاز                                  100  "

روغن                               10  "

رب انار                              100  "

نمک                                15  "

زردچوبه                            10  "

 

طرز تهیه :

1 – سبزی های محلی ، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی ( جعفری ، گشنیز، شنبلیله ، سیر و پونه ) خرد می کنند .

2 – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه می کنند تا کمی سرخ و بخارپز شوند .

3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه می کنند .

4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده ، گوشت سفید سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند .

5 – مرغ ترش بعد ازیک ساعت پخت آماده است .

خواص درمانی مرغ ترش:این غذا به جهت استفاده از سه موادی مانند گوشت ، سبزیجات و با روغن و عطر سبزی های محلی ، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود .

 

 

 

Ingredients                                      Amount

Chicken                                     1 kg.

Coriander                                  200 gr.

Water mints                               100 gr.

Parsley                                      100  gr.

Pennyroyal                                50  gr.

Garlic                                        50 gr.

Walnut                                      40 gr.

Fenugreek                                  50 gr.

Pomegranate seeds                     50 gr.

Pomegranate paste                     100 ml.

Onion                                       100 gr.

Salt                                           10 gr.

Turmeric                                    10 gr.

Oil                                            10 gr.

 

Recipe:

1-   Wash and chop the vegetables.

2-   Fry the onion and add the vegetable to the pan

3-   Add the grinded walnut and pomegranate seeds to the pan.

4-   Add the chicken, water, and pomegranate paste to the pan.

5-   Add a glass of water into the pan and leave the duck to be baked.

6-   Your meal, Morghe Torsh, will be ready after about one hour.

 

The traditional dish of Morghe Torsh is very nutritious for the rich content of fibers, minerals, and proteins which come from vegetables and chicken. It is very good for the appetite and health and growth of the children and teenagers.

 



تازه ها