مرغ ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه
مرغ ترش
مواد لازم میزان
گوشت سفید یک کیلوگرم
گشنیز 200 گرم
جعفری 100 "
زولنگ 100 "
اناریجه 50 "
شنبلیله 50 "
پونه 20 "
گردو 150 "
دانه های انار 50 "
سیرسبز 50 "
پیاز 100 "
روغن 10 "
رب انار 100 "
نمک 15 "
زردچوبه 10 "
طرز تهیه :
1 – سبزی های محلی ، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی ( جعفری ، گشنیز، شنبلیله ، سیر و پونه ) خرد می کنند .
2 – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه می کنند تا کمی سرخ و بخارپز شوند .
3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه می کنند .
4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده ، گوشت سفید سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند .
5 – مرغ ترش بعد ازیک ساعت پخت آماده است .
خواص درمانی مرغ ترش:این غذا به جهت استفاده از سه موادی مانند گوشت ، سبزیجات و با روغن و عطر سبزی های محلی ، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود .
Ingredients Amount
Chicken 1 kg.
Coriander 200 gr.
Water mints 100 gr.
Parsley 100 gr.
Pennyroyal 50 gr.
Garlic 50 gr.
Walnut 40 gr.
Fenugreek 50 gr.
Pomegranate seeds 50 gr.
Pomegranate paste 100 ml.
Onion 100 gr.
Salt 10 gr.
Turmeric 10 gr.
Oil 10 gr.
Recipe:
1- Wash and chop the vegetables.
2- Fry the onion and add the vegetable to the pan
3- Add the grinded walnut and pomegranate seeds to the pan.
4- Add the chicken, water, and pomegranate paste to the pan.
5- Add a glass of water into the pan and leave the duck to be baked.
6- Your meal, Morghe Torsh, will be ready after about one hour.
The traditional dish of Morghe Torsh is very nutritious for the rich content of fibers, minerals, and proteins which come from vegetables and chicken. It is very good for the appetite and health and growth of the children and teenagers.