رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

مربای مارمالاد زردآلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای مارمالاد زردآلو

طرز تهیه : ابتدا زرآلوها را میکس می کنیم و با شکر مخلوط کرده 2 ساعت این مواد را کنار می گذاریم تا حل شود بعد روز حرارت قرار می دهیم آب هم به آن اضافه کرده بعد آب لیمو هم اضافه می کنیم بعد از قوام آمدن مارمالاد ، نشاسته ذرتی که حل شده در آب را کم کم اضافه می کنیم در عین حالیکه اضافه می کنیم باید دائما هم بزنیم تا گلوله نشود نشاسته باعث غلظت دادن می شود اگر یکدفعه اضافه کنیم و هم نزنیم باعث دلمه دلمه شدن نشاسته می شود . از روی شعله بر می داریم و وانیل را اضافه می کنیم مارمالاد آماده شده را در ظرف می ریزیم و رویش را تزئین می کنیم .

 

Education apricot marmalade jam
 



تازه ها