رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸

مربای تمشک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای تمشک

طرز تهیه : تمشک را با شکر مخلوط کرده بمدت 12 ساعت بماند و جوهر لیمو را هم در آب حل کرده و به تمشک اضافه می کنیم بعد از 12 ساعت داخل ظرف فلزی می ریزیم قابلمه را روی حرارت متوسط رو به تند قرار می دهیم و از زمانی که شروع کرد به جوشیدن باید بمدت 10 دقیقه روی حرارت قرار داشته باشد دیواره ظرف در حین پختن با برس و آب تمیز شود تا مربا قندک نزند جوهر لیمو هم باعث می شود رنگ مربا حفظ شود . بعد از 10 دقیقه از روی شعله گاز بر می داریم تا خنک شود بعد از اینکه خنک شد شهد مربا باید وقتی که از قاشق می ریزیم قطره قطره ریخته شود باید غلیظ باشد . بعد از آن مربا آماده است .

 

 

Education raspberry jam
 



تازه ها