جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

مربای انجیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای انجیر

طرز تهیه :
شکر و آب را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم تا شکر داخل آب حل شود وقتی که شکر داخل آب حل شد آب لیمو ترش را می گیریم و به شربت اضافه می کنیم و پوست یک لیموترش را داخل شربت می ریزیم بعد دونه های هل را اضافه می کنیم اگر از پودر هل استفاده شود باعث تیرگی رنگ مربا می شود ترجیحا از دونه هل استفاده شود . اگر از هل استفاده کردیم نیاز به وانیل نیست وقتی که شربت به جوش آمد انجیرها را به شربت اضافه می کنیم و شعله را ملایم می کنیم تا انجیرها کاملا بپزد و آب خودش را به شربت پس دهد زمان پخت مربای انجیر طولانی تر از مربای آلبالو و توت فرنگی است . دور قابلمه که شهد بسته به کمک برس و اب تمیز می کنیم تا مربا قندک نزند . زمانی مربا آماده است که انجیرها کاملا شفاف شده و رنگ شهد هم کمی تیره شود . بعد از آماده شدن مربا این مربا را همراه با گردو در زمستان که هوا سرد است میتوان استفاده کرد .

 

Fig Jam Training
 



تازه ها