مدیر بندر امیرآباد خبر داد رشد 12 درصدی تخلیه کالا در بندر امیرآباد - نمایش محتوای خبر
مدیر بندر امیرآباد خبر داد رشد 12 درصدی تخلیه کالا در بندر امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون تخلیه انواع کالاهای غیرنفتی در بندر امیرآباد 12 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، علی خدمتگزار اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 2 میلیون و 547 هزار و 144 تن انواع کالا در بندر امیرآباد تخلیه و بارگیری شد.
خدمتگزار بیان کرد: از این میزان 2 میلیون و 451 هزار و 905 تن مربوط به کالاهای غیرنفتی و 95 هزار 239 تن مربوط به کالاهای نفتی است.
وی با اشاره به رشد تخلیه کالاهای غیرنفتی، گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک میلیون و 628 هزار و 503 تن کالاهای غیرنفتی با رشد 12 درصدی در این بندر تخلیه شد.
خدمتگزار با اشاره به رشد چشمگیر تخلیه و بارگیری مواد نفتی در بندر امیرآباد، تصریح کرد: در مدت مشابه سال گذشته 33 هزار و 801 تن انواع کالای نفتی در بندر امیرآباد تخلیه و بارگیری شد که با رشد 183 درصدی در سالجاری به 95 هزار 239 تن رسید.
وی با اشاره به بهرهمندی بندر امیرآباد از شقوق مختلف حمل و نقل چند وجهی، خاطرنشان کرد: کالاهای تخلیه و بارگیری شده در این بندر توسط 122 هزار و 814 دستگاه کامیون و 366 دستگاه واگن به اقصی نقاط کشور ارسال و یا به سایر کشورهای همسایه ترانزیت شدند.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد به حجم عملیات مواد نفتی در بندر نکا از ابتدای سالجاری تاکنون اشاره کرد و افزود: در این مدت 105 هزار و 110 تن انواع مشتقات نفتی در تنها پایانه نفتی شمال کشور تخلیه و بارگیری شد.
وی در پایان از تخلیه و بارگیری 2 میلیون و 652 هزار و 254 تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر امیرآباد و نکا خبر داد.
مطالب مرتبط:
-
شناسایی واحدهای غیرمجاز مرغ گوشتی در ساری
-
مدرنترین آموزشگاه رانندگی مازندران در قائمشهر آماده بهره برداری است
-
تخصیص 2 هزار میلیارد تومان اعتبار به طرحهای گلخانهای
-
تفاهمنامه سه کشورسی ای اس برای تبادل کالا از بندرامیرباد درمازندران
-
بهرهبرداری از نخستین ترمینال نفتی منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد
-
افزایش تراکم آفات کلزا همزمان با افزایش دما
-
کارگروه رفع مشکلات دامداران در مازندران تشکیل شود
-
قابلیتهای زراعی مازندران در زمینه کشت علوفه بهکارگیری شود