مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به اینکه 820 میلیارد ریال اعتبار اشتغال در مازندران برای امسال پیشبینی شده بود، گفت: از این میزان 615 میلیارد ریال با همکاری بانکهای استان توزیع شده است. - نمایش محتوای خبر
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به اینکه 820 میلیارد ریال اعتبار اشتغال در مازندران برای امسال پیشبینی شده بود، گفت: از این میزان 615 میلیارد ریال با همکاری بانکهای استان توزیع شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به اینکه 820 میلیارد ریال اعتبار اشتغال در مازندران برای امسال پیشبینی شده بود، گفت: از این میزان 615 میلیارد ریال با همکاری بانکهای استان توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تیمور طهماسبپور در کارگروه اشتغال مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته ادارهکل کمیته امداد امام خمینی مازندران در کل کشور رتبه نخست را در کسب اعتبارات کسب کرد ولی در حال حاضر رتبه مناسبی در کل کشور ندارد، اظهار کرد: 820 میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است که از این میزان 615 میلیارد ریال با همکاری بانکهای استان توزیع شد و در این زمینه 2 هزار و 353 پرونده با اعتبار 296 میلیارد ریال اعتبار جذب شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به اینکه در ارتباط با جذب اعتبار رایزنی با بانکها مبنی بر اینکه سختگیریها را کمتر کنند، انجام شد، افزود: برخی از بانکها اعتباری برای مددجویان کمیته امداد اختصاص ندادند و توجیه مسئولان بانکی در شهرهای استان عدم ابلاغ از سوی بانکها در مرکز است.
طهماسبپور با بیان اینکه انتظار است که استانداری و بانکها نسبت به توزیع اعتبارات اقدام کنند، تصریح کرد: پست بانک 40 درصد اعتبار برای اشتغال در استان توزیع کرده است و این در حالی است که سقف تسهیلات پرداختی این بانک 10 میلیون تومان با زمان پرداخت 24 ماهه اعلام شده است.
وی با اشاره به اینکه این شرایط برای مددجویان مشکل است و از طرفی طرحهای آنها نیز با شکست مواجه میشود، خاطرنشان کرد: بانک ملی، صادرات، رفاه و ملت بالاترین سقف جذب اعتبارات را داشتند اما برخی از بانکها برای دریافت ضامن بحث کسر اقساط را مطرح کردند که این موضوع باعث بروز مشکل برای مددجویان میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با اعلام اینکه تا پایان مالی سال جاری باید 318 میلیارد ریال برای طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد استان باید جذب شود، گفت: اگر هر تعداد از مددجویان را مشغول کار کنیم سهم مناسبی از گره اشتغال در استان باز میشود.
طهماسبپور با بیان اینکه مدیران نگاه مثبتی برای جذب اعتبارات دارند،اضافه کرد: برخی اقدامات به صورت خودسر انجام میشود که این موضوع باعث تاخیر در جذب اعتبارات است.
در ادامه مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران نیز با بیان اینکه توان تسهیلاتدهی بانکهای استان در حوزه اشتغال 413 میلیارد تومان تصویب و تفاهمنامه نیز به بانکها ابلاغ شد، گفت: بانک رفاه، ملت و تجارت همکاری مناسبی داشتند، بانکهای دیگر هم مواردی که دارند برای توسعه اشتغال اقدام مناسبی انجام دهند.
مهدی رازجویان در پایان گفت: بانکها با همه توان برای توسعه اشتغال اقدام کنند و سازمان جهاد کشاورزی، ادارهکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اقداماتی که برای اشتغال انجام دادند را در اختیار دبیرخانه قرار دهند.
مطالب مرتبط:
-
پرداخت 200 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به تعاونیها در مازندران
-
گرمای بیسابقه زمستانی در مازندران
-
کوتاه شدن مدت تجدید نظر طرح های جنگلداری از سال اینده
-
نخستین مرکز نیکوکاری در تنکابن افتتاح شد
-
جمعآوری حدود 6 میلیارد ریال صدقه در نوشهر
-
برگزاری ششمین یادواره شهدای اصناف ساری
-
مازندران پایلوت کشوری جشنواره زوج های خوشبخت شد
-
40 پروژه آموزشی و فرهنگی دهه فجر امسال در مازندران افتتاح می شود
-
بارش برف و باران در مازندران / دریا مواج است