محدودیتی برای سرمایهگذاری در بخش مکانیزاسیون کشاورزی در کشور نیست - نمایش محتوای خبر
محدودیتی برای سرمایهگذاری در بخش مکانیزاسیون کشاورزی در کشور نیست
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، کامبیز عباسی سهشنبه شب در آیین گشایش چهارمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، ماشینآلات، آبیاری، کود، سم و نهادههای استان که در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی مازندران واقع در قائمشهر با بیان اینکه برداشت 250 هزار هکتار از 620 هزار هکتار مزارع برنج کشور توسط کمباین انجام میشود، افزود: از نیمه دوم سال گذشته به ریاست وزیر و تعامل گسترده بانک کشاورزی، خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی با طرفیت 750 میلیارد تومان ایجاد شد.
وی افزود: این خط اعتباری طی 6 ماه جذب و به ادوات و ماشینآلات کشاورزی تبدیل و وارد مزارع و باغات کشور شد.
عباسی به راهاندازی خط دوم اعتباری مکانیزاسیون به اعتبار 800 میلیارد تومان از سه ماه گذشته در کشور اشاره و تصریح کرد: تاکنون بیش از 920 میلیارد تومان تقاضا برای خط اعتباری شماره دو ایجاد و 260 میلیارد تومان آن جذب شده است.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور از اعلام آمادهباش وزیر جهاد کشاورزی برای راهاندازی خط اعتباری سوم تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: ظرفیت این خط 900 میلیارد تومان است تا باقیمانده نیاز کشاورزان را پوشش دهد.
وی نیاز سالانه کشور در بخش سرمایهگذاری و تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی را بیش از 2 هزار و 400 میلیارد تومان اعلام کرد و از تهیه طرح جامع 12 ساله مکانیزه کشاورزی کشور خبر داد.
عباسی تا 95 درصد ماشین و ادوات کشاورزی کشور را تولیدات داخلی دانست و افزود: در حوزه تامین ادوات برنج و باغ به واردات نیازمندیم.
وی به تامین بیش از یکهزار و 200 دستگاه کمباین و حدود 800 نوع نشاکار در کشور اشاره کرد و گفت: اگرچه طی دو سال گذشته کمباین خوبی تولید شد اما یک کمباین بعد از سه تا پنج سال نیاز به اصلاح و جایگزین دارد و همین امر جلوی اشباع کمباین را میگیرد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور به احتمال نوسان تب و تاب کشش کمباین اشاره کرد و گفت: برنامه پایداری برای استفاده از یکهزار دستگاه کمباین در دستور کار قرار دارد.