مانور درمان اضطراری جمعیت هلال احمر مازندران در سوادکوه برگزار شد - نمایش محتوای خبر
مانور درمان اضطراری جمعیت هلال احمر مازندران در سوادکوه برگزار شد
دکتر آرش سیدصالحیˈ روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: همزمان با برگزاری مانور، بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر هم به منظور سنجش میزان آمادگی نیروهای انسانی و آزمایش تجهیزات بهداشتی و درمانی روز گذشته در روستای ˈ سی پی ˈ از توابع دهستان ˈ کسلیان ˈ سوادکوه بر پا شد.
وی افزود: در این بیمارستان صحرایی 20 تخت بستری و سه تخت آی سی یو فعال است.
او با اشاره به فعالیت هشت تیم خدمات بهداشت پایه و سه تیم بیمارستانی در این مجموعه ، ادامه داد: بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر مازندران ظرفیت پذیرش درمانی و بهداشتی پنج هزار نفر را دارد.
سیدصالحی هدف از انجام مانور اضطراری جمعیت هلال احمر در سوادکوه را سنجش میزان آمادگی نیروهای امداد و نجات در شرایط حوادثی و سوانح برشمرد.
وی با بیان اینکه در کنار وظایف امداد و نجات، درمان اضطراری در دستور کار جمعیت قرار گرفته است، گفت: سه تیم درمان اضطراری به استعداد 40 نفر در منطقه مانور به کار گرفته می شوند.
او به ویزیت رایگان مردم منطقه بویژه انجام آزمایش قند و فشار خون در حاشیه این مانور اشاره کرد و افزود: آموزش همگانی بهداشت و درمان از دیگر برنامه های این مانور است.
معاون جمعیت هلال احمر مازندران مدت زمان برگزاری این مانور را سه روز اعلام کرد و گفت: از آنجایی که یکی از شاخص های مدیریت بحران، درمان اظطراری است جمعیت هلال احمر هرساله این مانور را برگزار می کند.