جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ خرداد ۱۳۹۹

ماس بادمجون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماس بادمجون

مواد لازم   میزان
ماست    500 گرم
بادمجان   300 "
سیرسبز   50  "
نعنا    30  "
نمک    5  "

طرز تهیه :
1 – بادمجان ها را روی ذغال آخته شده می گذارند تا کباب شود .
2 – بادمجان های کباب شده را پوست می گیرند .
3 – بادمجان ها را ساطوری کرده خرد می کنند .
4 – سیر و نعنا را خرد می کنند .
5 – بادمجان و سبزی های خردشده را همراه با نمک ، سنگ ساب می کنند .
6 – مواد آماده شده را به ماست اضافه می کنند .

خواص درمانی ماس بادمجون: این غذا به دلیل داشتن املاح کلسیم و ویتامین D   و فسفر و اسید لاکتیک موجود در ماست که برای استحکام و مقاومت استخوان ها ضروریست و با داشتن فیبر و ویتامین های  A , C در بادمجان جهت کاهش چربی های خون و افرادی که دچار کمبود ویتامین هستند ، مفید است .

 

 


 

Ingredients      Amount
Yogurt     500 gr.
Eggplant    300 gr.
Fresh garlic     50  gr.
Mint     30  gr.
Salt     5 gr.

Recipe:
1- Roast the eggplants over the cornels.
2- Skin and chop the roasted eggplants.
3- Chop the garlic and mint.
4- Grind the chopped materials with salt together.
5- Pour the mixed materials into the yogurt and stir them well.
6- Your local dessert, Maas Badenjoon, is ready.

The traditional dessert of Maas Badenjoon is rich in fibers, vitamins, calcium, Lactic acid, and phosphor which are very good for the strength of the bones and decreasing the cholesterol level of blood.



تازه ها