رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

قماق - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قماق


مواد لازم                        میزان
آرد گندم                           200 گرم
گردو                       200  "
تخم مرغ                           2  عدد
جعفری                             20 گرم
شنبلیله                           10  "
شوید                     10  "
پیاز                        20  "
کره                        20  "

طرز تهیه:
1 – جعفری ، شنبلیله و شوید را شسته خرد می کنند .
2 – پیاز را ریز کرده به سبزی خرد شده اضافه می کنند .
3 – تخم مرغ را با مقداری کره مخلوط می کنند .
4 – گردوی ساییده شده و سبزی را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه می کنند .
5 – آرد را کم کم با مواد آماده شده مخلوط می کنند .
6 – مواد آماده شده را در تابه می ریزند تا با حرارت بسیار کم پخته شود .
7 – روی تابه را با در آن یا با تابه دیگری می پوشانند و آن را از ذغال آخته پر می کنند تا حرارت از دوسو به مواد قماق در حال پخت وارد شود .
8 – مدت طبخ این نوع شیرینی یک ساعت است .
خواص درمانی قماق :این میان وعده اگر چه از شیرینی های استان به شمار می رود ولی از هیچ گونه مواد شیرین کننده ای در آن استفاده نمی شود . این میان وعده ، تنها شیرینی است که در آن شکر به کار نمی رود و برای بیماران قندی توصیه می شود .وجود انواع سبزی و تخم مرغ نیز آن را میان وعده ای کامل برای همه ی سنین ساخته است .





Ingredients                                      Amount
Wheat Flour                               200 gr.
Walnut                                       200 gr.
Egg                                         2 Pcs.
Parsley                                      20 gr.
Onion                                        20 gr.
Butter                                       20 gr.
Fenugreek                                  10  gr.
Dill                                           10  gr.

Recipe:

1-   Wash and chop onion, parsley, dill, and fenugreek.
2-   Mix the eggs with butter.
3-   Add the grinded walnuts and vegetables to the mixture of eggs and butter.
4-   Add the wheat flour little by little to the ingredients.
5-   Put the pot over the oven and put a cover of cornel on the pot in order to provide enough heat for both sides of the pot.
6-   Your traditional sweet, Ghomaq, will be ready after one hour.



تازه ها