جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

قارچ صنعتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قارچ صنعتی

Loading the player...

دانلود

به طور کلی هر مکانی که بتوان در آن شرایط تولید قارچ را فراهم کرد متواند سالن تولید قارچ باشد .!

در هر یک از این مکان ها چند گزینه باید قابل اجرا باشد:
١- عدم وجود نور مستقیم خورشید
٢- ایجاد مکانی با رطوبت بالا
٣- مکانی برای خروج آب های اضافی
۴-توانایی محل برای ایجاد دمایی در رنج ١۶ تا ٢۵ درجه
۵- محلی برای نصب دستگاه های کنترل رطوبت و دما. و ........
در مورد سوله ها نکته هایی قابل اهمیت است
١- ایجاد سالن های استاندارد در سوله به مساحت تقریبی ٧٠ متر مربع با ارتفاع حداقل 4 متر
البته لازم به ذکر است که این ابعاد به صورت دلخواه میتواند تغییر کند ولی معمولا از این ابعاد استفاده میکنند
٢- عایق بندی سقف سوله برای جلوگیری از تبادل گرما وسرما
چون معمولا سقف سوله با ورقه های فلزی ساخته میشود که تبادل دمایی بالا می باشد. و.........
در روش صنعتی برای ایجاد یک سالن از تجهیزات یشرفته مانند چیلر -ایر واشر - دما سنج ها و رطوبت سنج های دیجیتال  و.......... استفاده میشود که قیمت بالایی هم دارند و در سرمایه گاری های گسترده به صرفه می باشند
ولی همان طور که قبلا هم گفته شده هدف این وبلاگ بیشتر روی پرورش قارچ در منزل با کمترین هزینه متمرکز می باشد
در روش سنتی هم امکان استفاده از وسایل بالا وجود دارد ولی بیشتر از وسایل ابتدایی با قیمت پایین و کار با دست این روش پیش میره
برای ایجاد یک سالن کوچک در منزل موارد زیر را نیاز دارید:
١- اتاق پرورش که بهترین نوع دیوار های به کار رفته در آن سیمانی می باشد (نگهداری بیشتر رطوبت)
سقف و دیوار های گچی برای جلوگیری از خسارت باید حتما با پلاستیک پوشیده و عایق بشوند
2- اتاق بایدحتما جایی برای خروج آب داشته باشه چون آب بسیاری در مراحل مختلف مورد نیازه
٣- اتاق پرورش باید امکان نصب تجهیزاتی برای تهویه و هوا دهی رو داشته باشه
۴- اتاق پرورش باید کاملا بدون درز (جلوگیری از ورود هوا + حشرات) و عاری از هر گونه آلودگی باشد
5-امکان نصب وسایل گرمایشی
6- لوله کشی آب  برای آبیاری و ایجاد رطوبت
7- ارتفاع مناسب برای ایجاد طبقات(ارتفاع 3 متر مناسب می باشد ولی ارتفاع کمتر هم قابل استفاده است)

 

Mushroom cultivation

To cultivate mushroom, straw is soaked by water for a day. Chicken excrement is added to the wet straw afterwards. The material is mixed for a4 day period after four days. Then, chalk stone powder and beet molasses are added to the mixture. The mixture is stacked in rows of 1 meter high. The existing ammonium is removed in a 60 C tunnel. Then the fungi are added to the mixture and stay in the temperature of 25 C and 60 to 70% humid saloons. The mushrooms grow and emerge gradually after 25 days.  Mushrooms make the nature very beautiful, too. Iranians widely use mushrooms in their dishes.



تازه ها