رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

فطیرنون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فطیرنون

مواد لازم   میزان
آرد گندم    700  گرم
آب    نیم لیتر
نمک    25 گرم

طرز تهیه :
1 – آرد را با نمک و آب ، مخلوط کرده با دقت به مدت زیادی ورز می دهند .
2 – خمیر را تکه تکه کرده ، با دست ورز داده به شکل دایره می کنند .
3 – خمیر گرد شده را روی تخته قرار داده با وردنه آن را پهن می کنند . آنقدر این پهن کردن را ادامه می دهند تا به شکل ورقه ای نازک در بیاید .
4 – این خمیر را روی ساج - جسم فلزی نان پزی سنتی - گذاشته می پزند .

خواص درمانی فطیرنون : فطیرنون مانند سایر نان ها خواص درمانی گروه غلات را دارد و استفاده از آن به دلیل حجم کم و نازک بودن آن به همه ی آنانی که از چاقی رنج می برند  ، توصیه می شود .

 

 

 

Ingredients   Amount
Wheat flour   700 gr.
Water    500 ml.
Salt    25 gr.

Recipe:

1- Mix the salt and water to the wheat flour and massage the dough.
2- Cut the paste into circular form pieces.
3- Flatten the pieces of the paste by rolling pin as much as possible.
4- Put the slices of the paste on the “Saaj” – a traditional metal tray – and bake the bread.

 



تازه ها