صادرات 61 میلیون دلاری میوه و حبوبات در مازندران - نمایش محتوای خبر
صادرات 61 میلیون دلاری میوه و حبوبات در مازندران
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در سه سال اخیر 61 میلیون دلار صادرات به کشورهای حوزه در بحث میوه و حبوبات داشتیم.

کامران اصغری در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه صنایع دستی بانوان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان بابلسر، با اشاره به تسهیلات حوزه تعاون، اظهار کرد: دولت در سه سال اخیر 130 میلیارد تومان تسهیلات از بانک توسعه و تعاون و سایر بانکها به حوزه تعاون تسهیلات پرداخت کرد.
وی با بیان اینکه هدف دولت از پرداخت تسهیلات توسعه تعاونیها و ترویج فرهنگ تعاون است، افزود: 61 میلیون دلار صادرات در بحث تعاون در این سه سال به کشورهای حومه در بحث میوه و حبوبات انجام شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران همچنین با بیان اینکه 3 هزار و 900 مسکن مهر از سوی تعاونی تحویل متقاضیان شد، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر 900 تعاونی جدید تشکیل شد.
این مسؤول در پایان با بیان اینکه در سطح استان مازندران 13 هزار و 800 تعاونی در حال فعالیت هستند، گفت: بابلسر یکی از شهرستانهای موفق استان مازندران در بحث صنایع دستی است.
مطالب مرتبط:
-
ارتقای کیفیت آب و اجرای طرح فاضلاب در گلوگاه
-
سند طرح جامع بنادر بازرگانی کشور تدوین میشود
-
بیش از یک و نیم میلیون واحد مسکونی روستایی درحال ساخت
-
سرپرست روابط عمومی سازمان صنعت مازندران منصوب شد
-
مهلت ثبتنام جشنواره تعاونیهای برتر مازندران تا 20 تیرماه
-
نباید انتظار کار دولتی داشت/ تفکر کارآفرینی از کودکی باید شکل گیرد
-
کسب رتبه برتر اجرای طرح کد اقتصادی در مازندران توسط اداره امور مالیاتی فریدونکنار
-
افزایش ظرفیت ایستگاه گاز به 50 هزار متر مکعب در ساعت در فریدونکنار
-
ظرفیت تولید یکمیلیون تن ماهی به روش پرورش در قفس در کشور وجود دارد
-
اتمام مطالعات فاضلاب در شرق مازندران