شیر آش (شیر برنج) - نمایش محتوای تولیدات ویژه
شیر آش (شیر برنج)
مواد لازم میزان
شیر 1000 گرم
برنج 300 "
شکر 50 "
نمک 10 "
طرز تهیه :
1 – شیر را جوش می آورند .
2 – برنج و نمک را به شیر اضافه کرده و مدام آن را هم می زنند .
3 – شکر را بعد از ده دقیقه به مواد اضافه می کنند .
4 – بعد از نرم شدن برنج و قوام آمدن مواد ، شیرآش آماده است . مدت زمان طبخ این نوع آش نیم ساعت با حرارت ملایم است.
خواص درمانی شیرآش : این غذا غنی از مواد مغذی سرشار از مواد مغذی ( کلسیم – فسفر) و ویتامین های A,D,E و کربوهیدرات ها در برنج و شکر است که به همراه مقدار کمی از پروائین شیر ، مواد مغذی و مورد نیاز بدن را تامین می کند .
Ingredients Amount
Milk 1 liter
Rice 300 gr.
Sugar 50 gr.
Salt 10 gr.
Recipe:
1- Boil the milk.
2- Add the rice and salt and stir them well.
3- Add sugar 10 minutes later.
4- Your food, Shir Aash, will be ready after half an hour on mild flame.
Shir Aash is a healthy dish as it is rich in carbohydrates, protein, minerals including calcium and phosphor, and vitamins A, D, and E.