رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

شیرینی قطاب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی قطاب

برای افرادی که کار فکری انجام می دهند مفید است و برای کودکان در سنین رشد توصیه می شود .

مواد لازم                                     میزان

آرد گندم                                     500 گرم

تخم مرغ                                     3  عدد

شکر                                          150 گرم

روغن                                         10  "

گردو                                           200 "

مایه خمیر                                   10  "

آب                                             100 میلی لیتر

 

طرز تهیه :

 

1 – ابتدا تخم مرغ ، روغن و آب را با هم مخلوط می کنند .

2 – آرد گندم را همراه با شکر و مایه خمیر و مواد آماده شده مخلوط کرده با دقت به مدت تقریبا 20 دقیقه کاملا ورز می دهند .

3 – وقتی خمیر نان آماده شد ، روی لگن یا لاک را با پارچه ای می پوشانیم تااین خمیر اصطلاح (ور) بیاید .(ور) آمدن یا پف کردن خمیر ممکن است 2 تا 3 ساعت طول بکشد .

4 – بعد از ور آمدن خمیر آن را بنه وار می کنند . ( به شکل توپ در می آورند ) خمیر را روی تخته قرار داده با وردنه آن را پهن یم کنند .

6 – با فشار لیوان روی تکه های خمیر ، اندازه شیرینی را تعیین می کنند و جدا می کنند .

7 – تابه را با روغن چرب کرده و ماده آماده شده را در آن می گذارند تا با حرارت بسیار ملایم طبخ شود . بعد از پخت یک طرف ، آن را پشت و رو می کنند تا سمت دیگر آن نیز پخته شود .

8 – قطاب بعد از نیم ساعت آماده است .

 

خواص درمانی قطاب:این شیرینی به دلیل داشتن فسفر برای افرادی که کار فکری انجام می دهند مفید است و برای کودکان در سنین رشد توصیه می شود .

 

 

 

Ingredients                                      Amount

Wheat flour                                500 gr.

Egg                                           3 Pcs.

Walnut                                      200  gr.

Yeast                                         10  gr.

Sugar                                        150 gr.

Oil                                            10 gr.

Water                                        100 ml.

 

Recipe:

1-   Mix the eggs, oil, and water.

2-   Mix the wheat flour with sugar and yeast and massage it for at least 20 minutes

3-   Leave the resulted dough to puff.

4-   Slice the dough into balls and flatted it with rolling pin.

5-   Cut the dough into any desired forms.

6-   Pour oil in the pan and bake the dough slices, called Ghottab.

 

The local dessert of Ghottab is very rich in phosphor, so it is very useful for those who do mental works. It is also a good and nutritious dessert for all, especially for the little kids.

 



تازه ها